Videli ste novu marketingovu akciu Volkswagenu? » ludovevozidla.sk/#/prihovor-k-ro...
Myslim, ze tu mame najlepsiu reklamu za posledne obdobie, na toto sa ten "trapny" Sagan s T-Mobilom nechyta
@riddler Hej, ale jedna sa o vozy vyrabane (aspon scasti) na Slovensku mohla s tym prist aj KIA, ci PSA Peugeot-Citroen a nestalo sa tak Paci sa mi napad a marketeri Slovenskej casti VW sa fakt vysvihli je to super skoda vsak, ze v takom zlom case po udalostiach s emisiami
@Laurikaaa@Mayben Pozrite este aj ludove vylepsenia, tie nazvy su topka
Vyrábajú sa aj u nás,ale keď už ide o takého národného buditeľa ako bol Štúr,bolo by pekné,keby šlo o značku,ktorá vznikla na Slovensku...ale taká ako som už písal nie je,tak je fajn že to tí kreatívci vymysleli aspoň na nejakú značku,a načasovanie je celkom fajn,keďže má Štúr tento rok výročie
ja som to videla minule a na pár sekúnd som ostala civieť na obrazovku s otvorenými ústami... je to dosť... divná reklama nie je zlá, ale videla som lepšie.... no jednoznačne spĺňa to čo by reklama spĺňať mala, vie zaujať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@Laurikaaa @Mayben Pozrite este aj ludove vylepsenia, tie nazvy su topka