počuli ste už niekedy o tom, niekto vám to povedal, že kozmetika značky avon a oriflame je preto taká dobrá a predávana lebo pri jej výrobe sa používajú embryá nejaký výlučok z placenty pri umelom oplodnení...
@kikusqa205 V kozmetike sa požívajú kmeňové bunky z placenty a pupočnej šnúry a ešte aj nejaké iné veci podobného charakteru ale dosť pochybujem že v takejto bežnej dostupnej kozmetike to už sú tie extrémy asi by si sa nedoplatila, ale môžu to byť náhrady zvieracieho pôvodu čo by tiež asi vábne nepôsobilo. Ale ak tam čosi také je musí to byť napísané v zložení, ale môže to byť zamaskované nejakým odborným slovom pri podrobnom preštudovaní by sa nato malo dať dojsť.
Viem že to raz prepuklo v jednej firme, nakoniec sa zistilo že to vlastne nie je nič protizákonné, no tá kozmetika z ľudských embryí bola u nich riadne drahá, na tisícky dolárov čiže aj pre "mamičky" to musí byť pekný biznis.
v kozmetike myslim nepouziju celu kmenovu bunku v nejakej masticke tak pouziju iba nejaky enzym z ktory bol z nej vyextrahovany, a do zlozenia nenapisu ze to bol enzym napr. z placenty.
cele kmenove bunky sa pouzivaju pri operaciach ked sa pouzivaju ako nahrady odumretych a poskodenych buniek, kmenove bunky sa dokazu diferencovat na akukolvek bunku a nahradit ju. problem je sa u tychto buniek zvysilo riziko rakoviny
podľa mňa by takáto kozmetika bola veľmi drahá a avon či oriflame do tejto skupiny veľmi nesedí.. neviem... podľa mňa ešte to že je v nejakej diskusií na nejakej stránke napísané, že niekto čítal v inej diskusií na inej stránke čosi, tak to ešte neznamená, že musí to byť pravda... môže, ale môže to byť aj hoax...
a vies o tom ze cely kolobeh zivota spociva v rozkladani exkrementov a mrtvych organizmov a ich naslednom recyklovani?? a to zacalo davno pred ludstvom
@zamidari Ja sa v tejto problematike nejako nevyznám v zdravotníctve o tom viem tam som si čosi o tom naštudoval. V tej kozmetike so si aj myslel že to bude len nejaký extrakt ale nebol som si istý čo presne. Dík aspoň som zas o niečo múdrejší.
Ježiš čo z toho robíte takú vedu zatiaľ to nikomu neublížilo a vedzte že do dvoch dní, možno ani to nie na to zabudnete a ďalej si budete na tie svoje ksichty kydať ten hnoj Boha jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Aké napriklad ešte?
A to ako chodia ich zbierat do nemocnic?!
Ďakujem pomohlo
hej v tejto casti, myslim
» en.wikipedia.org/wiki/Kenny_Dies...
bazalka a oregano je taktiez zaklad k cibulke + cesnaku, pan je gurman ako pozeram. dobre ty
v kozmetike myslim nepouziju celu kmenovu bunku v nejakej masticke tak pouziju iba nejaky enzym z ktory bol z nej vyextrahovany, a do zlozenia nenapisu ze to bol enzym napr. z placenty.
cele kmenove bunky sa pouzivaju pri operaciach ked sa pouzivaju ako nahrady odumretych a poskodenych buniek, kmenove bunky sa dokazu diferencovat na akukolvek bunku a nahradit ju. problem je sa u tychto buniek zvysilo riziko rakoviny
najlepšie je, keď na toto híkajú takí, čo ubližujú živým ľuďom.
a vies o tom ze cely kolobeh zivota spociva v rozkladani exkrementov a mrtvych organizmov a ich naslednom recyklovani?? a to zacalo davno pred ludstvom
Neviem či ich chodia "zbierať", podľa mňa je to súčasť materiálu na skúmanie, takže niečo sa aj používa
s kmeňovými bunkami majú pro-life extrémisti problém hoci aj pri liečbe chorôb
žeby ich pridávali do lacnej kozmetiky, dobrá kravina