bola som aj na základke, aj na strednej.... to sú brutal spomienky
zhodila som z vleku profesorku... resp. ja som padla a ona aby sa mi vyhla - uskočila! ale do jarku..... čo už..
tiež si pamätám, že sme stáli na kopci, všetci pekne zoradený kolmo k svahu. a zrazu sa moja spolužiačka pohla dopredu a nevedela zabrzdiť... narazila do stromu /akože nie vo veľkej rýchlosti/ a utiekli jej obe lyže my sme len v nemom úžase pozorovali a potom sa rehotali
20.Februára som povodne mala ísť s triedou ale kvoli zdrav. stavu nemožem ...dnes mi práve učitelka vrátila spať 150 eur za ten kurz čo sa mi práve hodí takže nesťažujem si
prvy bol v tercii, nedialo sa nic nekale a dvaja spoluziaci si zaobstarali dost komplikovane zlomeniny noh, takze cely lyziarsky stravili v nemocnici v spisskej novej vsi.. pamatam si, ze kazdy vecer mala jedna izba robit kulturny program a trapnejsi od naseho by ste nenasli..
druhy lyziarsky bol v kvinte, kde vsetci okolo mna pili a hulili ako divi a ja som sa na nich celkom dobre zabaval. vo vedlajsej izbe sa hulilo non-stop a prekryt ten pach sa nedarilo ani velkym mnozstvom vecne zapalenych vonnych tyciniek.
na svahu sme sa celkom dobre vyblaznili, potom sme vsak jednemu z profesorov dvaja naraz presli cez lyze a tak sme museli ist z kopca vzdy posledni a nemohli sme predbehnut ani tu najpomalsiu spoluziacku, takze to bolo celkom utrpenie.
uzasny... spoznala som blizsie spoluziakov a tak sa upevnili vztahy v triede... bolo to brutalne sla som po spoluziakovi a on po mne totiz vyzehlili mu vlasy a tak fajne vyzeral ozrala som ja cina s nejakeho divne chlastu a naucila som sa pit dzusiky a proste bolo to skvele tie tajne vylety na vedlajsiu chatku po vecierke nocovanie v chalanskej chatke ako som zozrala plny tanier hnusnej slahacky narazila som si zapestie, ako sme o stvrtej rano varili FUNGHI to boli nejake huby zo sacku a potom sme tym upchali hajzel ako nam prihorel puding... wuaaaaaaaaaaaa brutalne ! sla by som este raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a z gympla kamoskine hystericke zachvaty.. tie nemali chybuu!!!
zhodila som z vleku profesorku... resp. ja som padla a ona aby sa mi vyhla - uskočila! ale do jarku..... čo už..
tiež si pamätám, že sme stáli na kopci, všetci pekne zoradený kolmo k svahu. a zrazu sa moja spolužiačka pohla dopredu a nevedela zabrzdiť... narazila do stromu /akože nie vo veľkej rýchlosti/ a utiekli jej obe lyže my sme len v nemom úžase pozorovali a potom sa rehotali
druhy lyziarsky bol v kvinte, kde vsetci okolo mna pili a hulili ako divi a ja som sa na nich celkom dobre zabaval. vo vedlajsej izbe sa hulilo non-stop a prekryt ten pach sa nedarilo ani velkym mnozstvom vecne zapalenych vonnych tyciniek.
na svahu sme sa celkom dobre vyblaznili, potom sme vsak jednemu z profesorov dvaja naraz presli cez lyze a tak sme museli ist z kopca vzdy posledni a nemohli sme predbehnut ani tu najpomalsiu spoluziacku, takze to bolo celkom utrpenie.