Som prvák na strednej a máme povinný lyžiarsky kurz lenže ja tam nechcem ísť. Dostali sme v škole návratku či tam ideme alebo nie a keď nie tak musíme mať dobrý dôvod poradte čo si mám vymyslieť ?
Ja som tiež nešla na lyžiarsky, ale tak ja som nešla zo zdravotných dôvodov, normálne povedz že nejdeš a hotovo, a prinajhoršom choď za svojou obvodnou nech ti napíše že tam ísť nemôžeš
povedz im, ze mas dolezite vysetrenie na ktore rok cakas, napr. na endokrinologiu
ale lyziarsky je super, tak pokial mas aspon troska v pohode spoluziakov a peniaze na to, tak chod
naozaj, ja som hrozné športové drevo, tiež som tam strašne nechcel ísť... ale bol to hrozne super zážitok, aj keď som tam išiel vypľuť dušu a všetko ale naučil som sa (ako-tak) lyžovať a nakoniec ma to začalo baviť tak (škoda, že posledný deň , že ma nešli dostať zo svahu, naozaj úžasný zážitok určite nepremeškaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nechápem, prečo je to povinné.. my sme to tuším povinné nemali..
Ja som tiež nešla, jednoducho som povedala že nechcem.
Dobre vedieť
ale lyziarsky je super, tak pokial mas aspon troska v pohode spoluziakov a peniaze na to, tak chod