bola minulý rok.. ..spomienky.. čakala som viac z jednej strany ale z druhej som dostala ešte viac.. , neľutujem ani sekundu.. ..tak ako väčšina ľudí.. ..
prvý na ktorom som bola ešte v 4 tej triede bol v pohode...
potom jeden asi v kvinte (15) to sme dochádzali- taktiež v pohode..
a najlepší bol v sexte (16) to sme spali v Donolovaloch, posledný deň som si síce vykĺbila lakeť a kvoli nemocnici som si nevychuntala teplučký vyprážaný syr a hranolky, ale skvelo bolo, úplne by som sa vrátila
my sme boli v siedmej triede a o týždeň ideme zase, vidím to tak že sa tam osadenstvo opije a ja budem robiť dozor a dozorkonajúci budú traja chlapi, asi to bude vyzerať ako v "s tebou ma baví svet"..
Najlepšie jak mohlo kedy byť..najväčšia akcia SŠ...myslím, že tí čo neboli môžu len lutovať (aj tí čo nešli kvôli tomu,že nevedeli lyžovať) pretože to čo za zverstvá sa tam diali povečeroch na cudzích izbách ajáááj....my(chalani) sme nemali sprchy tak sme museli chodievať k babám- o to zaujímavejšie..proste úplná pařba nikdy nezabudnem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ten prvý si 1. príliš nepamätám a 2. ani nemám veľmi čo, mala som 12.
Ten druhý bol.. Jedna veľká týždňová kalba 14 ročných deciek a pár profesorov, takže.. čo ti poviem Každý nejak začínal
potom jeden asi v kvinte (15) to sme dochádzali- taktiež v pohode..
a najlepší bol v sexte (16) to sme spali v Donolovaloch, posledný deň som si síce vykĺbila lakeť a kvoli nemocnici som si nevychuntala teplučký vyprážaný syr a hranolky, ale skvelo bolo, úplne by som sa vrátila
na prvom sice par modrin z casteho padania ale na druhom to uz bola pohoda
ale aj tak bolo naj!
Hrôza. Des. Záchvaty úzkosti. Záchvaty smiechu. Proste tak celkovo som umierala. Hrozne sa totiž bojím výšok :S :S :S :S
Ten v tercii bol super. Tie ďalšie si moc nepamätám