mojej kamaratke sa stala taka vec,ze spoznala chalana,ktorý chcel s nou chodit,ale odmietla ho...po nejakom case jej napisal,ze ma leukemiu,ze lekari mu davaja pol roka zivota a ze chcel s nou byt,po kym nezomrie... a moc sa preto trapi.. co ma robit? ma
Ak ho odmietla pred tým než jej povedal, že má leukémiu, tak ho má odmietnúť. Takto to je vydieranie,a keby aj pristúpila naviaže sa na neho aa potom jej zomrie, tak to nie ! Však nech sa mu venuje a splní mu žiadosť .), ale ako kamarátka s ktorou trávi čas, ak kce holku na sex tak nech to tak to nejakej povie. Nie je to fér od neho k nej.
Nevijadrujem sa že to , že má rakovinu či je fér.. taká nebola otázka
na jednej strane mi to pride ako nechutne citove vydieranie, na druhej, ak je to posledna pekna vec, co prenho moze urobit... tazko povedat, ked nepozname ich "vztah".
vyuziva chorobu nato aby mohol byt s tym dievcatom...pritom si neuvedomuje, ze ked zomrie(ak zomrie) tak ona bude kvoli nemu smutna...riesila by som to iba kamaratstvom...
a predsa ked mu povedia pol roka moze to byt mozno 4 mesiace alebo tak..nemusi byt presne 6 mesiacov..cize ani ja by som asi fakt neriesil vztahy
podla mna klame tiez lebo romumny chalan by to babe nevesal na nos asi
..ťažko povedať..možno je to niečo,čo preňho ešte môže spraviť,ale ked ho odmietla predtým tak neviem či by to malo pre ňu zmysel a či by zbytočne neublížili sebe ak nie aj jemu.No ja si neviem predstaviť,keby som bola chorá,že by som od niekoho kto ma odmietol niečo také žiadala..neviem...
hmm.. ked ho odmietla.. tak by svoje rozhodnutie nemala menit z lutosti, lutost je dost ... hnusna... asi.. ale ked fakt ma leukemiu, tak sa s nim moze aspon stretavat a kamosit sa s nim ale chodit.. nie..
Nie, z lutosti v ziadnom pripade, ale nech si dava pozor, aby ho nezavrhla, aby sa k nemu spravala priatelsky, pretoze chori ludia potrebuju mat pocit, ze ziju normalnym zivotom, ale zaroven ta choroba je jeden zo stresovych faktorov, ak by sa k tomu pridalo, este nieco na sposob zavrhnutia holkou, ktora sa mi paci, tak by sa z toho mohol zrutit, pozor
určite NIE...a čo potom keď chalan umrie po pár mesiacoch? nemyslela si na to ako by trpela ona jeho stratou? nemala by sa dávať s ním dokopy len z nejakej lútosti ak k nemu nič vážne necíti!
nepovedal by som ze nech s nim chodi...ale nech je mu stale nablizku aby citil ze sa ma o koho opriet...kebyze s nim chodi len z milosti to by mu moc nepomohlo
tažkéééé...ak ho má aspon trochu rada a vedela by že by mu tým spríjemnila posledné mesiace tak by s nim mala byt..ale len ak to tak citi...predsa len myslim si ze kazdy by mal byt milovany az do poslednej sekundy svojho zivota...tak preco nie..ale pokial by sa kamarátka len trápila určite nie..myslím že aj taká dohoda na kamarátstvo by nebola odväci...
Myslím si, že chodenie s niekým len kvôli tomu, že má leukémiu a túto vec na ňu vyťahuje len za to, aby s ním chodila... hmm blbosť, nechodila by som s ním
@19 presne, nemusela by s nim chodit, ale aspon nech mu je na blizku, nech s nim skusi travit viac casu, ked on uz ho vela nema.. sice nikto nevie, kolko ma casu, no mohla by to skusit.
suhlasim viac menej s @4 ked ho nechcela predtym len koli tomu ze ma leukemiu nech snim nezacina... a podla mna klame... potom jej povie " zazracne som sa vyliecil..." no hovno... ale zas..keby spolu boli a nechala ho.. tak je to pinda... len koli tomu ze nema dobre zdravie..
v zivote ti lekari nepovedia ani ked mas leukemiu ze mas pol roka zivota....v zivote! viem to lebo sama mam leukemiu a poznam a poznala som vela ludi co bojuju resp. bojivali s onkologickym ochorenim a aj ked to mohol byt ako tazky ako prognosticky nepriaznivy pripad nikdy nepride za tebou lekar a nepovie ti ze no vies co teba uz nema zmysel liecit lebo o pol roka zomries...cize ti vravim a som si tym takmer 100% ista ze klame. Dnes je uz leukemia vo vacsine pripadov pomerne dobre liecitelna....
A k otazke...podla mna ak ho odmietla pred tym ako jej povedal ze je chory tak nema zmysel aby sa s nim davala dokopy...z lutosti?? to je o com?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nevijadrujem sa že to , že má rakovinu či je fér.. taká nebola otázka
podla mna klame tiez lebo romumny chalan by to babe nevesal na nos asi
A k otazke...podla mna ak ho odmietla pred tym ako jej povedal ze je chory tak nema zmysel aby sa s nim davala dokopy...z lutosti?? to je o com?