Uch,tuto otázku milujem ♥ zakladané 13-ročnými dievčatkami jednak suhlasím @1 ale vieš je to široký pojem takto ked na nás "vybafneš" otázkou "Ako zistiť že ma má rád??".
@sandrushaa - máš v mozgu celú jednu špeciálnu oblasť ktorej hlavnou funkciou je empatia, čiže jediné čo daná časť mozgu robí je, že sleduje ostatných, a odhaduje/skúma/zisťuje/hovorí ti, čo asi cítia, čo si asi myslia, o čo im ide tým že robia to čo robia. tak skús porozmýšľať a možno si všimneš sama, a nebudeš sa to musieť pýtať na fóre
teda nie ze by som nejako podporoval mladsiu generaaciu ale preco vsetci hned odsudzujete cloveka ktoryy maa 13 rokov... niektoryy suu na svoj vek celkom vyspelyy .. tolko moj naazor ... @sandrushaa - s tymto ti neporadiim ale urcite to neries cez online diskusie, skuus hladat odpoved v sebe (waaaw to som povedal muudro
@michallubusky presne.. nemusí nás hneď každý odsudzovať... zato že počuli alebo čítali o nejakej trinástke čo j**e s každým, a je taká a onaká, to musíme byť šecky také??? niekedy ma toto neuveriteľne rozčuľuje...
@sandrushaa hmm...to sa nedá len tak ľahko povedať... to skús zistiť sama najskôr.. ako sa k tebe správa a tak... a potom sa ho poprípade spýtať... ale inak neviem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aby to dopadlo tak, že sa to aj taak celé domrví a popletie, že ?
@sandrushaa hmm...to sa nedá len tak ľahko povedať... to skús zistiť sama najskôr.. ako sa k tebe správa a tak... a potom sa ho poprípade spýtať... ale inak neviem....