Poznám sa s jedným 23 ročným veriacim chalanom (vraj panicom - ja o tom však pochybujem) už tretí rok. V prvý deň, keď sme sa stretli, hral na gitaru a pozeral sa na mňa ako na ženu. Odvtedy však už nie. Jeho správanie je extrémne: raz ma uh
@zdenulkabambulka ten chalan ani nevie co chce, alebo mozno ma fobiu z dotykou a podobne aj taky ludia su. Napriklad ja nemam rad boskavanie nemam z toho fobiu ale nemam to rad, lebo raz som sa z jednou babou bozkaval asi tak 5-6hodin skoro nepretrzite az sa mi to skoro znechutilo
nvm nečudujem sa že sa na teba divno pozerá keď sa poznáte už tretí rok a ešte stále je panicom.. do riti ľudia čo je to s vami veď potrebujete sex a všetko bude fajn...............
je to len mnou alebo to nedava zmysel.. nemyslim cely ten problem, ten je jasny, len sposob akym to je napisane.. ako sledovat nieciu tvar v svetle stroboskopu..
proste si vyber nejakeho ineho chalana ktory po tebe pozera ako muz a predstieraj ze to s nim myslis vazne,ak ten spolubyvajuci k tebe njeco citi hned sa zobudi....
@zdenulkabambulka nemusí znamenať že je gay ... ale rada pre teba ... GET OVER IT ak sa za 3 roky nespamätal, nemá to budúcnosť a tebe unikajú menej zvláštne kúsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Majo translate - myslel tým, že mu ho máš vytrúbiť.
nájdi si chalana a hned nanho zabudneš a dosť pochybujem že je gey, ale ked ho nepoznám čo ti mám povedať skús sa s ním o tom porozprávať
???
proste si vyber nejakeho ineho chalana ktory po tebe pozera ako muz a predstieraj ze to s nim myslis vazne,ak ten spolubyvajuci k tebe njeco citi hned sa zobudi....
toto funguje zarucene na kazdeho chlapa