mam najlepsieho kamarata...travime spolu dost casu a strasne si rozumieme dokazeme si pisat na nete az do rana a stale mame o com proste naozaj najlepsi kamarati..problem je v tom ze on ma vsetko na haku a vsetko je prenho sranda...tyzden sme aj spolu ,,
mohli by mi nejaky chalani poradit? lebo som z neho zufala..povedala som mu ze som z neho strasne zmetena pretoze nikdy neviem co od neho mozem cakat a on ze chce byt nepredvidatelny ze ci by sa mi viac pacilo keby je nudny ako ostatny...
Má ťa rád a možno sa mu aj páčiš ale nechce ťa za frajerku...ale ja neviem nikdy som nemal pocit že sa nechcem namotať keď som mal nejaké dievča rád...
Ja to vidim takto: on sa cíti byť príliž mladý na vážnu známosť a chce si ešte užívať života, myslim že on záujem má, ale neche mať slučku okolo krku...
A čo by si mala spraviť? - skús mu dať na výber: buď ťa chce a bude s tebou chodiť, alebo ťa navždy stratí... - budeš vedieť na čom si a keď to nevíde, aspoň ti bude lepšie, lebo sa nemusíš trápiť....
hm, lahko sa mi radí, ale keď to stretne mňa, tak som totálne v keli...
@6nikki6 s mojou naj priatelkou sa hladkame, pusinkujeme atd. V ramci kamaratstva je to podla mna uplne normalne, takze od toho hned necakaj nieco viac. Nemusi to znamenat nic, len ze ta ma velmi rad.
Kokos... ja nechapem co riesite... tak asi nema zaujiem ked ta nechal... ze? A ty uplna brzda... co cakas ked mu povies ze ho lubis? akoze on bude teraz z toho cely nadseny a budete spolu zit happyli ever after? ale tak mas na to este vek aby si to pochopila...
Odporucam ti najst si ineho chlapa... chodit s nim tak nejake 2mesiace, potom sa s tym tvojim kamaratom opit akoze nahaluz a vyspat sa s nim... potom sa tvar akoze sa nic nestalo a dalej chod s nim a k tomu chlapcovi sa spravaj uplne normalne ako ku kamaratovi... to moze zabrat... taky bordel mu narobis v tej jeho pubertalnej hlave ze fuuuuuuuuuuu... ked sa knemu budes spravat coby len minimalne tak ze " Ja ta chceeem pretoze ty si takyu uzasny a chcem aby si ma miloval... " nic nedosiahnes iba ze sa od neho odcudzis
Budte kamarati aj nadalej, tym nic nestratis. Mas 16 rokov, sak neides sa vydavat dufam heh Nechaj tomu cas a ked budete obidvaja starsi, tak aj rozumnejsi, potom bude jasnejsie vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
najlepší kamaráti môžete byť navždy na rozdeľ od lásky...
a to kolko sa takto spolu kamoskujete?
a to kolko sa takto spolu kamoskujete?
Nezmotávaj sa na neho.
A čo by si mala spraviť? - skús mu dať na výber: buď ťa chce a bude s tebou chodiť, alebo ťa navždy stratí... - budeš vedieť na čom si a keď to nevíde, aspoň ti bude lepšie, lebo sa nemusíš trápiť....
hm, lahko sa mi radí, ale keď to stretne mňa, tak som totálne v keli...
Prídeš o najlepšieho priateľa temer zbytočne..
Skusil by to.
Kto sa so mnou ide o tom hadat ? Vsetci dobre vieme, ze zamilovany clovek sa nikdy nesprava zodpovedne a uz vobec nezvazuje dosledky svojich cinov.
Takze odpoved je jednoducha: Nelubi ta.
Odporucam ti najst si ineho chlapa... chodit s nim tak nejake 2mesiace, potom sa s tym tvojim kamaratom opit akoze nahaluz a vyspat sa s nim... potom sa tvar akoze sa nic nestalo a dalej chod s nim a k tomu chlapcovi sa spravaj uplne normalne ako ku kamaratovi... to moze zabrat... taky bordel mu narobis v tej jeho pubertalnej hlave ze fuuuuuuuuuuu... ked sa knemu budes spravat coby len minimalne tak ze " Ja ta chceeem pretoze ty si takyu uzasny a chcem aby si ma miloval... " nic nedosiahnes iba ze sa od neho odcudzis