ja to celkom nechápem, ako zmeniť? totiž, šťastie v tomto prípade vyplýva z toho, že niekto sa na nás ináč bude pozerať a pre neho sa dotyčný má zmeniť či jak?
lebo ak sa ja jedného dňa zobudím, že stop depkám, idem sa zmeniť, aby som bol šťastný, tak to mi príde dosť samozrejmé, nie? tak napríklad ja sa snažím denno-denne upgrateovať, aby som bol šťastnejší tým, že vlastne šťastie rozdávam......... zväčša, hmmehemmh
a prečo iné by sa mal meniť? Pred časom som dostal otázku, čo chcem dosiahnuť v živote. Po chvíli premýšľania som odpovedal: Chcem žiť tak, aby som si na konci mohol povedať, že to bol šťastný život. No a preto treba ja niečo urobiť.
podľa mňa áno.. veľa ľudí je samo sebou až vtedy, keď sa zmení a tak to bolo aj u mňa.. teraz som omnoho šťastnejšia ako cca pred rokom.. spoznávam lepších ľudí a už mi nevadí, že nemám milión kamarátov viem sa obrániť a postaviť sa problémom zoči-voči takže áno..
ak ho to urobí skutočne šťastným, tak áno. Ale podľa mňa to nepomôže, lebo to bude robiť len kvôli tomu, aby ho ostatní ľudia vnímali ináč a toho časom prestane robiť šťastným. Vždy sa nájde niekto kto ťa budem mať rád takú aká prirodzene si, resp. bude ťa mať rád preto aká prirodzene si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
lebo ak sa ja jedného dňa zobudím, že stop depkám, idem sa zmeniť, aby som bol šťastný, tak to mi príde dosť samozrejmé, nie? tak napríklad ja sa snažím denno-denne upgrateovať, aby som bol šťastnejší tým, že vlastne šťastie rozdávam......... zväčša, hmmehemmh
ale napríklad po fyzickej stránke..ak človek schudne, zmení si farbu vlasov, dá si spraviť zuby a pod. tak mu stúpi sebavedomie a bude šťastný
no po psychickej stránke sa človek mení ťažko..to závisí od toho v čo má robiť inač..
správne slovo je vyvíjať sa podľa vlastných predstáv
lebo stále budeš tým kým si nikdy niekým iným, iba rozvíjaš svoje schopnosti a možnosti
Zbavit plachosti sa da .... das si doma facku a vonku das chalanovi takeho francuzaka, ze mu oci vyletia
Ako naberies odvahu ? Padnes na hubu a hla co zistis , ja stale zijem !
Lenivost porazis pracou. A zvyknes si. Casom ta uz nicnerobenie prestane bavit.
Kazda psychicka zmena je mozna a ma spolocneho menovatela, ktorym je pevna vola.