pravdupovediac som v koncoch... neviem ako ďalej čo sa týka môjho vzťahu. Za iných okolností by som to tu neriešil, ale asi potrebujem objektívny pohľad na vec, nech neklamem sám seba.
S priateľkou sme spolu 8 mesiacov. Je to môj prvý vážnejší v
Hľadaj ďalej, kto hľadá ten nájde. Toto určite nieje tá s ktorou chceš žiť. Máš záujem sa celý život dookola s týmto zapodievať? nie? Tak to asi fakt nie je tá pravá.
Teraz sa s tým ešte môžeš nejaký čas potrápiť, si mladý kus ale okolo 30tky to zabaľ a nájdi si nejakú serióznu
Ak to tak stále naznačuje asi na to naozaj čaká.. Ak ju tak veľmi miluješ mal by si bojovať, ale podľa toho čo si napísal, tak si už bojoval dosť dlho .. keď si ťa neváži, nechaj ju.. Raz som zažila ten pocit, keď frajer povedal, že sa chce rozísť a nechcem to zažiť nikdy viac.. a zažívať to tak často ako ty.. už to dávno nechám tak
@paulieevans nemyslím si, že to vo vzťahoch funugje takto. napríklad medzi mnou a frajerom to vyzeralo na rozchod keď sme spolu boli asi tak rok, ale po niekoľkodňovom oddelení a udobrení sme do seba zaľúbení ešte viac než keď sme sa prvýkrát stretli, si dovolím povedať. hádka príde, ono to predsa nie je o tom že sa dvaja na všetkom na 100% zhodnú a nič negatívnejšie nikdy nepríde
ale teda k tej tvojej hysterke, to že je drama queen a že navrhuje rozchod pomaly pri každej hádke neznamená, že ťa neľúbi. len je so všetkým hneď hotová, možno trochu cholerická, ale to je skrátka jej problém. dosť sa v nej vidím, musím povedať, budeš mať čo robiť s ňou ešte
@laurikaaa
vieš, ja som hlavne dúfal, že je to obdobie za nami a že to proste bolo len počas toho kým sme si zvykli na nejaké veci... ale asi som sa mýlil a klamal som sám seba
ja by som to riskol a povedal jej, že teda dobre, ako si praje, odchádzam a lúčim sa s tebou, bolo mi s tebou fajn...
otočil by som sa a išiel akože preč...
som zvedavý ako by sa zachovala...
je dosť možné, že to len všetko hrá s tým rozchodom..
ak by tomu tak nebolo a mysli to vážne, potom aj keď to bude pre teba ťažké, rozíď sa s ňou..
láska by mala byť úprimna, je to vzťah založený na dôvere, odpúšťani si a pochopení...
ak toto ona nerešpektuje, načo ti je taka frajerka potom...
bolo by to pre teba iba utrpenie...
@zajkousko
zaujímalo by ma, jak by sa zachovala... ale ak by mi aj skočila okolo krku, nech nikam nejdem... stále to neznamená, že by sa to už nikdy neopakovalo... zas by prešiel nejaký čas a obávam sa že by sme boli na tom istom
Vieš čo, hlavne ak je ona poznačená z predošlého vzťahu to ty nezachrániš.
Vidím to teraz na sebe. Predošlý frajírko bol magor a ja mám vďaka tomu problém s mojim terajším frajírkom. Kde-tu občas ti tú zlosť na bývalého vybíjam na ňom.
Pravdepodobne ti to robí aj ona. " Za dobrotu na žobrotu "
Tebe poviem že ju máš nechať ale svojmu drahému odkazujem, že ma nikdy nesmie nechať lebo ho moc ľúbim. Je to ťažko radiť keď nevieme ako to má druhá strana vieš...
To,že sa chce po každej hádke rozísť je dosť infantilné správanie.Buď jej je naozaj jedno,či by ste sa rozišli práve vtedy,alebo zostali spolu,alebo len rada dramatizuje a nemyslí to tak.Myslím si však (nakoľko sa to opakuje častejšie),že je to skôr prvá možnosť,a preto byť tebou...rozídem sa.To sa však ľahšie píše ako koná...
Viem,že to bude pre teba ťažké,ale seriózne,stojí ti to za to? Zachraňovať všetky vyhrotené situácie za cenu,že sa to znova zopakuje? Len sa zbytočne trápiš v tomto vzťahu podľa mňa.. Ste spolu málo na to,aby ste sa vôbec trochu hádali, a nie hádali tak,že by ste sa museli rozchádzať...Ako som písala,obyčajná detskosť a neschopnosť riešiť problémy racionálne z jej strany,takže asi toľko odo mňa.
Veľa šťastia
ak by to spravila, že na teba skočí a prosiť aby si nikam nešiel,
potom by mal nasledovať "tvrdý" rozhovor o vašej budúcnosti, dať si jasne pravidlá...
ona zrejme take niečo potrebuje, chce mať pri sebe silného chlapa, ktorý je rázny, tvrdý, ale aj láskavy, jemný a poctivý vo vzťahu...
@laurikaaa
strašne rád by som vedel ako je to z jej strany naozaj či ma naozaj miluje alebo je jej to jedno... potom by som nemusel o takýchto veciach rozmýšľať a mal by som jasno
@zajkousko
raz sa už niečo také stalo teda... nehovorím že mi skočila okolo krku, to nie... ale odrazu bola poslušná a prijala všetko čo som hovoril... ALE... ak to mám opakovať vkuse, tak som si nie istý, či to vôbec má zmysel
@laurikaaa
má 20, čiže už by si mohla byť vedomá toho, jak sa správa...
a dali sme sa dokopy zhruba 3/4 roka po jej predošlom vzťahu a paradoxne ona chcela ten vzťah viac ako ja... ale akonáhle sme sa dali dokopy... už som v tom bol ako sa hovorí, až po uši, a stále som
hmm, z tohto veru ťažko súdiť...ono sú vzťahy, kde nepoznajú hádky a sú zase vzťahy, kde sa hádajú pernamentne a i tak si tí dvaja nevedia predstaviť byť bez seba...ale či sa to dá aplikovať i na vás len 8mesačný vzťah, ťažko povedať...k tomuto by sa zišiel i jej postoj...
tak mi napadá - keď sa dávala s tebou dokopy, bola už vyrovnaná s koncom predošlého vzťahu? lebo ak nie, jej reakcie môžu byť aspoň podvedome ovplyvnené práve týmto... možno ho má ešte stále rada, možno sa bojí niekomu novému veriť a úplne otvoriť, možno sa naučila, že tie jej výhražky sú jej len na prospech (v zmysle, že zo strachu pred jej stratou urobíš všetko pre udržanie vášho vzťahu)...a možno jej je to naozaj úplne jedno...bohvie...
zváž si, čo vlastne chceš...či si ochotný trpieť pri sebe osobu s takýmito vrtochmi alebo dáš priestor niekomu novému ťa spoznať a vytvoriť si s ním poprípade nový lepší a kvalitnejší vzťah
@lintu
pravdupovediac neviem odpovedať na tvoje otázka. Keby som vedel ako na tom je... ako to s nami vidí ona... čo ku mne naozaj cíti, všetko by bolo ľahšie, ale pravdupovediac sám neviem na čom som. Raz je taká, že si bezomňa nevie predstaviť ani sekundu a inokedy je zasa takáto... ja fakt už neviem ako to naozaj je
si spočítaj že koľko času z toho vzťahu ste boli spokojní obaja a radi že ste spolu a koľko času ste sa hádali a riešili problémy a uvidíš či to stoj za to
Ja by som povedala na tvojom mieste "dobre, ako chceš. Keď chceš rozchod, nebudem to siliť" . Tým jej skôr ukážeš, že nie si na nej závislý (aj keď duševne si, ale ona si takto budem myslieť opak ).
Nehádž to hneď na klinec. Neviem, za čo sa konkrétne hádate a po 8 mesiacoch mať už taketo konflikty ..no neviem. Ale možno len je stále neistá. Treba ukázať, že nie si jej zajačik čo bude skakať ako ona povie, t.j. kedy ste a kedy nie ste spolu.
hlavne sa s ňou, prosím ťa, o všetkom porozprávaj skôr, ako sa s ňou prípadne naozaj rozídeš, aby ste nakoniec raz nedošli k záveru, že ste sa rozišli len kvôli nejakému nedorozumeniu nemáte nejakých spoločných kamarátov, cez ktorých by sa ti podarilo zistiť viac, keď sa už ona nevie vyjadriť? neviem, čo všetko dávaš do vzťahu a ako sa správaš, ale ak si iniciatívny, uber... zahraj sa chvíľu na chladného, nech sa dievča samo činí... uvidíš, čo to spraví...možno je naozaj len rozmaznaná a možno... každopádne chápem ťa...s teliatkami, ktoré sa nevedia vyjadriť a každú chvíľu sa správajú inak, je to naozaj ťažké
Tiez som si nahovaral, ze sa veci zlepsia. Trvalo to 3 roky az kym som z toho nezosedivel odvtedy som zastanca toho, ze ak veci dlhodobo neklapu, tak nie je nic lepsie ako rozchod. Sice sa mi to nikdy nepodarilo realizovat, ale inak to znie logicky
@tommyhot btw zaujimalo by ma, preco toto robime ? preco tahame tak dlho nieco co je uz dlho jasne predurcene na zanik ? je to naivita , je to nadej, alebo pocit ze nic lepsie nenajdeme ?
@laurikaaa a chlapi nie sú pičovinka? ( sorry, musela som si rypnúť ) proste hľadám ja neviem knížku na jeden predmet a tú nenájdem a najdem knihu, ktoru som hladala pred tyzdnom... ale ked prestanem hladat, zrazu sa objavi
Ja som bola taká istá ako ona, ale tiež som potom hovorila, že som to nemyslela vážne a nikdy som sa nechcela rozísť...len proste som taká povaha, že aj malá hádka ma doviedla do takého stavu, že v tej chvíli som to prežívala hrozne dramaticky a chalan o tom premýšľal presne tak, ako teraz ty, že či to má ďalej zmysel.
Nakoniec sme sa rozišli. Zasa udobrili a zasa definitívne rozišli.
A bolo to tak preňho určite lepšie...
podla mna ti najlepsie zajko poradil ... ano zajko ked nabuduce zas sa stym bude vyhrazat .. tak jej narovno povedz nech sa paci ... ak ta naozaj ma rada, tak sa ti ozve ak nie, tak si naozaj o nic neprisiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to áno ale táto srnka bola výnimočná :/ alebo sa aspoň seba snažím presvedčiť o tom
ani nevieš ako veľmi by som chcel zažiť niečo podobné
čo viac by si potreboval vedieť? kľudne sa pýtaj, odpoviem
Teraz sa s tým ešte môžeš nejaký čas potrápiť, si mladý kus ale okolo 30tky to zabaľ a nájdi si nejakú serióznu
ale teda k tej tvojej hysterke, to že je drama queen a že navrhuje rozchod pomaly pri každej hádke neznamená, že ťa neľúbi. len je so všetkým hneď hotová, možno trochu cholerická, ale to je skrátka jej problém. dosť sa v nej vidím, musím povedať, budeš mať čo robiť s ňou ešte
vieš, ja som hlavne dúfal, že je to obdobie za nami a že to proste bolo len počas toho kým sme si zvykli na nejaké veci... ale asi som sa mýlil a klamal som sám seba
otočil by som sa a išiel akože preč...
som zvedavý ako by sa zachovala...
je dosť možné, že to len všetko hrá s tým rozchodom..
ak by tomu tak nebolo a mysli to vážne, potom aj keď to bude pre teba ťažké, rozíď sa s ňou..
láska by mala byť úprimna, je to vzťah založený na dôvere, odpúšťani si a pochopení...
ak toto ona nerešpektuje, načo ti je taka frajerka potom...
bolo by to pre teba iba utrpenie...
tých úprimných rozhovorov už bolo veľa... a väčšinou som mal pocit, že čo poviem je aj tak jedno
zaujímalo by ma, jak by sa zachovala... ale ak by mi aj skočila okolo krku, nech nikam nejdem... stále to neznamená, že by sa to už nikdy neopakovalo... zas by prešiel nejaký čas a obávam sa že by sme boli na tom istom
Vidím to teraz na sebe. Predošlý frajírko bol magor a ja mám vďaka tomu problém s mojim terajším frajírkom. Kde-tu občas ti tú zlosť na bývalého vybíjam na ňom.
Pravdepodobne ti to robí aj ona. " Za dobrotu na žobrotu "
Tebe poviem že ju máš nechať ale svojmu drahému odkazujem, že ma nikdy nesmie nechať lebo ho moc ľúbim. Je to ťažko radiť keď nevieme ako to má druhá strana vieš...
Viem,že to bude pre teba ťažké,ale seriózne,stojí ti to za to? Zachraňovať všetky vyhrotené situácie za cenu,že sa to znova zopakuje? Len sa zbytočne trápiš v tomto vzťahu podľa mňa.. Ste spolu málo na to,aby ste sa vôbec trochu hádali, a nie hádali tak,že by ste sa museli rozchádzať...Ako som písala,obyčajná detskosť a neschopnosť riešiť problémy racionálne z jej strany,takže asi toľko odo mňa.
Veľa šťastia
ak by to spravila, že na teba skočí a prosiť aby si nikam nešiel,
potom by mal nasledovať "tvrdý" rozhovor o vašej budúcnosti, dať si jasne pravidlá...
ona zrejme take niečo potrebuje, chce mať pri sebe silného chlapa, ktorý je rázny, tvrdý, ale aj láskavy, jemný a poctivý vo vzťahu...
každopádne to vyskúšaj, či sa stane to či ono...
strašne rád by som vedel ako je to z jej strany naozaj či ma naozaj miluje alebo je jej to jedno... potom by som nemusel o takýchto veciach rozmýšľať a mal by som jasno
raz sa už niečo také stalo teda... nehovorím že mi skočila okolo krku, to nie... ale odrazu bola poslušná a prijala všetko čo som hovoril... ALE... ak to mám opakovať vkuse, tak som si nie istý, či to vôbec má zmysel
Ešte sa mohlo stať že sa prevalila zo vzťahu do vzťahu a nestihla si " užiť slobodu "
no čo ženské "rozmari", treba jej ukázať jasny smer vášho vzťahu...
buď, alebo...
ale zas sa aj hovorí, láska nehnevaná, nie je milovaná...
má 20, čiže už by si mohla byť vedomá toho, jak sa správa...
a dali sme sa dokopy zhruba 3/4 roka po jej predošlom vzťahu a paradoxne ona chcela ten vzťah viac ako ja... ale akonáhle sme sa dali dokopy... už som v tom bol ako sa hovorí, až po uši, a stále som
tak mi napadá - keď sa dávala s tebou dokopy, bola už vyrovnaná s koncom predošlého vzťahu? lebo ak nie, jej reakcie môžu byť aspoň podvedome ovplyvnené práve týmto... možno ho má ešte stále rada, možno sa bojí niekomu novému veriť a úplne otvoriť, možno sa naučila, že tie jej výhražky sú jej len na prospech (v zmysle, že zo strachu pred jej stratou urobíš všetko pre udržanie vášho vzťahu)...a možno jej je to naozaj úplne jedno...bohvie...
zváž si, čo vlastne chceš...či si ochotný trpieť pri sebe osobu s takýmito vrtochmi alebo dáš priestor niekomu novému ťa spoznať a vytvoriť si s ním poprípade nový lepší a kvalitnejší vzťah
pravdupovediac neviem odpovedať na tvoje otázka. Keby som vedel ako na tom je... ako to s nami vidí ona... čo ku mne naozaj cíti, všetko by bolo ľahšie, ale pravdupovediac sám neviem na čom som. Raz je taká, že si bezomňa nevie predstaviť ani sekundu a inokedy je zasa takáto... ja fakt už neviem ako to naozaj je
Nehádž to hneď na klinec. Neviem, za čo sa konkrétne hádate a po 8 mesiacoch mať už taketo konflikty ..no neviem. Ale možno len je stále neistá. Treba ukázať, že nie si jej zajačik čo bude skakať ako ona povie, t.j. kedy ste a kedy nie ste spolu.
ma 20
a ak je to rysavka tak na to bacha tie su divoke povahy
práveže nie, mala jeden 3-ročný vzťah predomnou a to bolo všetko
a nieje ryšavka je tmavovláska
@tommyhot kurevska pravda chlape
najhorsie je ze clovek to nevidi lebo stale dufa a naivne si zakryva oci
co si o tom myslis ?
2. ak nechce mala/mali by ste sa o tom porozpravat, co koho trapi, co ocakavate, co chcete... rozhodnut sa
Nakoniec sme sa rozišli. Zasa udobrili a zasa definitívne rozišli.
A bolo to tak preňho určite lepšie...