Zrejme to viacerí poznáte, preto sa pýtam na Vaše názory, čo by ste v tejto situácii robili. S kamarátkou som sa spoznal na nete pred rokom, v tom čase som bol zadaný a aj naše prvé stretnutie bolo ešte vtedy. Potom sme si znova len písali, neskôr sme aj
Je zvyknutá sa so mnou baviť o chlapcoch, o jej vzťahoch a vlastne o všetkom sa baví najmä so mnou. O tom, že som sa s ňou chcel v januári stretnúť samozrejme ešte nevie.
za ten rok sme spolu boli len 2 krát, čo je podľa mňa dosť málo, na druhej strane je pravda, že jej stačia 2 stretnutia s iným, aby vedela, že s ním chce spať :/
Od kedy sme sa spoznali ma brala len ako kamaráta a celý čas aj ja ju. A za celý čas čo sa poznáme nebolo nič, čo by to kamarátstvo malo zmeniť na niečo iné, pretože sme to ani neskúšali. Len za posledné týždne som mal dosť často myšlienku o tom, že sa dá vyskúšať niečo viac.
@janci696 tak vidíš aká je.... asi ťa to štve, že??... veď pozri stretni sa s ňou, myslím, že za to nič nedáš, maximálne ťa tak môže uistiť v tom, že by si s ňou nič mať nemal môže sa, ale stať, že ti pomotá hlavu... ale tak to sa už musíš ty sám rozhodnúť, či budeš ďalšia jej trofej, alebo nie
paradoxne mala doteraz len 1 vzťah, s tým chlapcom nespala, potom mala 1 milenca, ten od kedy bol zadaný, tak sa u 2 chlapcov pokúšala niečo začať, ale u obidvoch ju to prešlo... čiže kvôli tomu neviem čo si o nej vôbec myslieť
Väčšina tvrdíte "kašli na to" ... to znamená kašľať na ňu ako na potenciálne "niečo viac" alebo kašľať na ňu ako na kamarátku? Mám sa teraz tváriť, že súhlasím s tým čo robí?
Mám riskovať stratu najlepšej kamarátky kvôli niečomu, čo možno je len nejaké "dočasné pomätenie" ? Ako by si reagovala ty, ak by tebe niečo také povedal najlepší kamarát?
@janci696 znie to, akoby si sam najlepsie vedel co je dobre a co nie... tak naco si pytas nejaku radu alebo co? tak rob co chces a na co sa citis a prepac ze som sa snazila dat nejaku radu... ak je to docasne opantanie tak jeb na to a prejde ta to..
Ja som vďačný za každú radu a pýtam sa preto, že naozaj neviem čo robiť a čo nerobiť momentálne a zaujíma ma názor ostatných. To, čo si písala, aby som jej to povedal je asi riešenie, ktoré ma najviac láka, ale zároveň obnáša najväčšie riziko. Zatiaľ som si zo žiadnou kamarátkou nič neskúšal začať, čiže netuším aké to môže mať dôsledky.
To je ďalšia z možností čo ma napadá a vyzerá reálna. Ignorovať to čo teraz robí, naďalej sa k nej správať ako ku kamoške, v januári ísť s ňou von a donútiť sa prísť na dôvod, prečo ju nechcem.
@janci696 mala som nieco podobne... najlepsieho kamarata, ktory chcel neskor nieco viac... najprv som nechcela, ale odcudzili sme sa a ja som to nechcela dopustit tak som to s nim skusila... nakoniec to bol asi zatial najlepsi chalan akeho som mala...
@nymerio324 a @sisrit ... to čo obidvaja píšete je najlákavejšie, len stále tu je to riziko ako sisrit napísala, že sa jednoducho odcudzíme a z najlepšej kamošky sa stane dievča, s ktorým si raz za pol roka napíšeme Všetko najlepšie k narodeninám :/
@janci696 risk je zisk... bud jej to povies a date sa dokopy alebo sa dokopy nedate a odcudzite sa.. mozno budete kamarati stale... mozno sa da dokopy s tym z anglicka a aj tak uz nebudete takí kamosi... nikto z nas ani ty nemozeme vedet ako to bude brat ona ak jej to povies alebo co sa stane ak jej to nepovies.. cize mozne je vsetko a vidis aj rady ludi co sem pisu... staci sa uz len rozhodnut co urobis ty... drzim palce v kazdom pripade
"Je zvyknutá sa so mnou baviť o chlapcoch, o jej vzťahoch a vlastne o všetkom sa baví najmä so mnou."
Typicky zensky kamarat si pre nu...
S tym s ktorym sa chce vyspat urcite nieriesi svoje predosle vstahy, nebavi sa s nim o vsetkom o chlapcoch atd.
Hold ty si jej butlava vrba a sulozit s nou bude tamten
Prijmi tento fakt a budes ok
Zeny casto, ked nevidia vyznamnejsi signal zaskatulkuju si ta ako kamarata a nezmeni to uz ani "man of steel, ci avengers"
Par krat sa mi to stalo, ked som bol este mlady, najivny a beznadejny romantik
Chcel som ist na slecnu pomaly, postupne.
Uzivat si to spoznavanie a balenie.
Nepreslo vela vody a uz mi vesala na nos, ze sa vychrapala s niekym cez vikend na chate
Som myslel ze dostanem infarkt a ked som ju konfrontoval, tak bola uplne prekvapena, ze ci som normalny
Ze som jej nedal ziaden super jasny signal, ako napriklad, ulapit ju za prdelku, ci horlivo ju vykusat po dvoch dnoch co sme sa videli
A takto skoncil moj krasny a romanticky pokus o dlhe a prijemne namotavanie, ktore by som si vedel nalezite uzit
Od vtedy sme sa odcudzili, lebo moje vtedy este ciste a neposkvrnene srdce takou slecnou silne opovrhovalo a bolo mi z nej na grc.
V daka bohu, vzalo ma par kamaratov do parady a ukazalo mi, ako tento svet funguje.
Co je to hra, ako sa stat hracom a ako tuto hru hrat viac ako dobre
Skus o tom popremyslat aj ty... Ci chces byt pre zeny kamaratom, alebo tym co ich osulozi pri prvej vhodnej prilezitosti.
Ano existuje aj akysi prienik tychto dvoch rezimov, ale je to jav skor ojedinely a o zenu treba dost divnym sposobom bojovat, malo kedy ti padne z neba len tak
ja na tvojom mieste by som to asi nechala tak.. len ty si si nahovoril že by si s nou niečo mohol riešiť (ako si sam napisal) a ona, podla toho ako ti opisuje vzťahy s inymi chalanmi na teba ako potencionalneho partnera ani nepomyslela.. kašli na to v tom vyzname, že frajerku si hladaj inde, na okoli, kde budeš vidieť skutočne spravanie bab, a s nou udržiavaj stale rovnaky kamaratsky vztah ako doteraz a nič sa nepokazi.. just my opinion
dík za super koment vo všetkom samozrejme na 100% súhlasím.... chyba bola možno len tá, že sme sa spoznali, keď som bol zadaný a naozaj vtedy nebol dôvod sa ju vôbec snažiť namotávať, práveže tá snaha o to namotávanie mala začať z mojej strany v januári pri najbližšom stretnutí
znova ďalšia vec, s ktorou musím súhlasiť, na nej sa mi páči práve to, že ju ozaj dosť dobre poznám, viem aké sú jej plusy a mínusy, ale pre ňu som momentálne jednoducho kamarát :/
Predpokladám, že to je pre ňu niečo ako "jednorázovka". Neviem jedine či ten chalan sa má vrátiť do Anglicka, alebo ostáva na Slovensku. V každom prípade, to čo píšeš je jedna z možností.
@janci696 3. moznost uplne zavrhujem, to je hlupost
To nemozes takto narovinu rozbalit.
To by ti fungovalo len v jednom jedinom pripade. A to takom, ze je do teba tajne zamilovana az po usi, vysi na tvojich ociach kazdu sekundu co ste spolu, smeje sa na tvojich trapnych kecoch okamzite co otvoris usta a v takej situacii ty asi nebudes
Ak ju naozaj chces ziskat tak na to pojdes ovela ovela opatrnejsie.
Mohol by som poradit, ale pre komunitu birdz budem za arogantneho kokota ako ostatne aj permanentne som
Zvyšok rozhodnutia je už asi o tom, aby som sa na to pár krát vyspal a jednu z tých možností si vybral.
Ešte jedna otázka prosím Vás ako môžem teraz túto diskusiu zmazať? Je to dosť konkrétne napísané a človek nikdy nevie, kto sa k tomu môže dostať náhodou.
tiež by som tú 3.možnosť zavrhla.. a z tých dalších dvoch, no pokial od nej nepride podnet na stretnutie, tak ja by som sa asi "nevtierala".. sice ti to pišem, ale paradoxne ja som z tych, čo sa "vtieraju" a vymyšlaju stretnutia za vymyslenymi učelmi
ale ked vieš, že ona chce niečo riešiť s inymi, nechala by som to tak
odpoved na @50 - na to si mal myslieť prv ty to zmazať nemôžeš, jedine, že by si napisal na nick admin, nech ti to zmaže, ale to ti nezaručuje to, že to urobí
neviem, práveže by mi bolo divné ak by niečo začínala, videli sme sa len 2 krát za ten rok a to naozaj tak, že to bolo v čase, kedy určite ani jeden z nás nič nechcel riešiť a najviac sme sa začali zbližovať po tom druhom stretnutí a ja som začal byť k nej aj nejaký slušnejší, čo si možno aj mohla všimnúť
Snažila sa riešiť vzťah s 2 chlapcami od kedy ju poznám. Obidvaja mali spoločné to, že by sa ich dalo definovať ako arogantných debilov, ktorí ju mali absolútne na háku. Mňa do takejto kategórie nemôže zaradiť, vie aký som a vidí ako sa k nej správam. Čiže buď som pre ňu naozaj navždy zaškatuľkovaný len ako kamarát, alebo som veľmi škaredý, alebo ju stále priťahuje opačný typ ľudí ako som ja.
@janci696 ja mam pocit, že ty si si aj odpovedal.. nevidi čo ma pred sebou, absolutne ťa neberie ako potencionalneho priatela, len ako kamarata.. zatial, možno sa to zmeni a možno nie, a to, či to ty ovplyvniš, tak to sa musiš rozhodnuť sam
Práve to, že sa mi nezdá nelogické, aby dievča, ktoré je sklamané chlapcami, ktorí na ňu kašľali dala šancu niečomu s niekým, s kým sa dobre pozná a vie že mu na nej záleží.
V tomto si asi rovnako konzervatívna ako ja. Nepovažoval som ju za nejako "ľahkú" alebo niečo také, sekol som sa predtým, má 19 rokov, nie 18 a za ten čas spala, len s 1 chlapcom a len s 1 chodila
myslím, že @nobile to myslel tak ako ja v tom zmysle, že pre ňu som od začiatku jej kamarát, alebo skôr "kamarátka" a nikdy som nebol chlapec s ktorým ide doslova na rande, alebo ktorý by ju mal nejako baliť
to je individualne. poznam baby, co cakaju, ze budes aktivny a iniciativny vo vsetkom, ale i take, ktore by ti dali facku alebo minimalne velmi rychlo zdrhli, keby si ich zacal nejak obchytkavat skor, nez by to bolo aspon trochu primerane
ved jej skus dohovorit...opytaj sa jej ci je podla nej rozumne sa vyspat s nejakym cudzim (skoro cudzim) chalanom ožrati na niekde na silvestra...ze možno je tu niekto kto ju ma naozaj rad a ci jej take nieco za to stoji
podla mna sa na nu nemáš vykaslat ale skorej ju priviest na normalnu cestu, zavolat ju von, zhodnotit to vsetko...neviem
inak som v podobnej situacii akurat ze ten chalan mi nepovedal nic hentake ..len si piseme, je z ineho mesta a ja neviem co robit aby som ho ziskala, ale ten koniec aj mna dorazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
mas super kamaratku a urcite ju podpor...nie je vhodna pre teba...
Je zvyknutá sa so mnou baviť o chlapcoch, o jej vzťahoch a vlastne o všetkom sa baví najmä so mnou. O tom, že som sa s ňou chcel v januári stretnúť samozrejme ešte nevie.
the fuck
buď jej dohovor alebo kašli na to
sorry, ale podla toho co pises asi nemas u nej sancu
za ten rok sme spolu boli len 2 krát, čo je podľa mňa dosť málo, na druhej strane je pravda, že jej stačia 2 stretnutia s iným, aby vedela, že s ním chce spať :/
Od kedy sme sa spoznali ma brala len ako kamaráta a celý čas aj ja ju. A za celý čas čo sa poznáme nebolo nič, čo by to kamarátstvo malo zmeniť na niečo iné, pretože sme to ani neskúšali. Len za posledné týždne som mal dosť často myšlienku o tom, že sa dá vyskúšať niečo viac.
..ale skor je pravdepodobné,že z toho nič nebude.. alebo takto-teoreticky by možno aj mohlo,ale hladaj si lepšiu..
odpovedz si na otazku ci chces chodit s babou, ktora sa planuje vyspat s niekym s kym ani nie je (vztah ani nic extra blizke).
paradoxne mala doteraz len 1 vzťah, s tým chlapcom nespala, potom mala 1 milenca, ten od kedy bol zadaný, tak sa u 2 chlapcov pokúšala niečo začať, ale u obidvoch ju to prešlo... čiže kvôli tomu neviem čo si o nej vôbec myslieť
Mám riskovať stratu najlepšej kamarátky kvôli niečomu, čo možno je len nejaké "dočasné pomätenie" ? Ako by si reagovala ty, ak by tebe niečo také povedal najlepší kamarát?
Čo konkrétne mám skúsiť? resp. ako?
Ja som vďačný za každú radu a pýtam sa preto, že naozaj neviem čo robiť a čo nerobiť momentálne a zaujíma ma názor ostatných. To, čo si písala, aby som jej to povedal je asi riešenie, ktoré ma najviac láka, ale zároveň obnáša najväčšie riziko. Zatiaľ som si zo žiadnou kamarátkou nič neskúšal začať, čiže netuším aké to môže mať dôsledky.
ak ju chceš, tak to rieš
choď s ňou párkrát von, zisti ako ťa má rada, navrhni jej že by ste to spolu mohli skúsiť (vzťah).
zažil som podobnú situáciu ako ty...
a poviem ti že aj slušné a rozumné dievčatá, majú občas také "bitch" chvíľky...
To je ďalšia z možností čo ma napadá a vyzerá reálna. Ignorovať to čo teraz robí, naďalej sa k nej správať ako ku kamoške, v januári ísť s ňou von a donútiť sa prísť na dôvod, prečo ju nechcem.
niekedy to proste vyjde a niekedy nie...
Typicky zensky kamarat si pre nu...
S tym s ktorym sa chce vyspat urcite nieriesi svoje predosle vstahy, nebavi sa s nim o vsetkom o chlapcoch atd.
Hold ty si jej butlava vrba a sulozit s nou bude tamten
Prijmi tento fakt a budes ok
Zeny casto, ked nevidia vyznamnejsi signal zaskatulkuju si ta ako kamarata a nezmeni to uz ani "man of steel, ci avengers"
Par krat sa mi to stalo, ked som bol este mlady, najivny a beznadejny romantik
Chcel som ist na slecnu pomaly, postupne.
Uzivat si to spoznavanie a balenie.
Nepreslo vela vody a uz mi vesala na nos, ze sa vychrapala s niekym cez vikend na chate
Som myslel ze dostanem infarkt a ked som ju konfrontoval, tak bola uplne prekvapena, ze ci som normalny
Ze som jej nedal ziaden super jasny signal, ako napriklad, ulapit ju za prdelku, ci horlivo ju vykusat po dvoch dnoch co sme sa videli
A takto skoncil moj krasny a romanticky pokus o dlhe a prijemne namotavanie, ktore by som si vedel nalezite uzit
Od vtedy sme sa odcudzili, lebo moje vtedy este ciste a neposkvrnene srdce takou slecnou silne opovrhovalo a bolo mi z nej na grc.
V daka bohu, vzalo ma par kamaratov do parady a ukazalo mi, ako tento svet funguje.
Co je to hra, ako sa stat hracom a ako tuto hru hrat viac ako dobre
Skus o tom popremyslat aj ty... Ci chces byt pre zeny kamaratom, alebo tym co ich osulozi pri prvej vhodnej prilezitosti.
Ano existuje aj akysi prienik tychto dvoch rezimov, ale je to jav skor ojedinely a o zenu treba dost divnym sposobom bojovat, malo kedy ti padne z neba len tak
Zelam vela stastia
to áno
veď..skúsenosti..
akurát to ty vieš napísať tak obsiahlejšie
ďalšia vec, na ktorej sa zhodneme
dík za super koment vo všetkom samozrejme na 100% súhlasím.... chyba bola možno len tá, že sme sa spoznali, keď som bol zadaný a naozaj vtedy nebol dôvod sa ju vôbec snažiť namotávať, práveže tá snaha o to namotávanie mala začať z mojej strany v januári pri najbližšom stretnutí
znova ďalšia vec, s ktorou musím súhlasiť, na nej sa mi páči práve to, že ju ozaj dosť dobre poznám, viem aké sú jej plusy a mínusy, ale pre ňu som momentálne jednoducho kamarát :/
Najrozumnejsie bude na nu zabudnut a udrzuavat s nou kamaratsky vztah. Aj to je dobre.
Ma to svoje vyhody, poznas ine zenske stranky, ktore partnerom len tak neodhalia, pokial sa uz nehrnu do sobasa...
Odmotaj sa od nej a hladaj inde.
Ak by si ale bol nejak priliz namotany nieco malo sa da spravit, no na to treba cas, prostriedky, trpezlivost a odhodlanie
Pojde to tisic viac z tuha ako namotavanie neznamej slecny.
A ak co i len raz zakopnes nez dojdete do ciela, skor sa na teba nasere sama a prerusi kontakt
Predpokladám, že to je pre ňu niečo ako "jednorázovka". Neviem jedine či ten chalan sa má vrátiť do Anglicka, alebo ostáva na Slovensku. V každom prípade, to čo píšeš je jedna z možností.
1. možnosť - tváriť sa, že nič a v januári s ňou ísť von za účelom nájsť vec, pre ktorú ma to prejde
2. možnosť - úplne to ignorovať, snažiť sa rýchlo zabudnúť na to, že som chcel niečo skúsiť a byť stále jej najlepší kamarát
3. možnosť - všetko jej povedať
To nemozes takto narovinu rozbalit.
To by ti fungovalo len v jednom jedinom pripade. A to takom, ze je do teba tajne zamilovana az po usi, vysi na tvojich ociach kazdu sekundu co ste spolu, smeje sa na tvojich trapnych kecoch okamzite co otvoris usta a v takej situacii ty asi nebudes
Ak ju naozaj chces ziskat tak na to pojdes ovela ovela opatrnejsie.
Mohol by som poradit, ale pre komunitu birdz budem za arogantneho kokota ako ostatne aj permanentne som
Ked tak napis TS.
S pozdravom,
-N-
Zvyšok rozhodnutia je už asi o tom, aby som sa na to pár krát vyspal a jednu z tých možností si vybral.
Ešte jedna otázka prosím Vás ako môžem teraz túto diskusiu zmazať? Je to dosť konkrétne napísané a človek nikdy nevie, kto sa k tomu môže dostať náhodou.
ale ked vieš, že ona chce niečo riešiť s inymi, nechala by som to tak
@52 - som tu registrovaný prvý deň, nenapadlo ma, že sa to nedá zmazať
neviem, práveže by mi bolo divné ak by niečo začínala, videli sme sa len 2 krát za ten rok a to naozaj tak, že to bolo v čase, kedy určite ani jeden z nás nič nechcel riešiť a najviac sme sa začali zbližovať po tom druhom stretnutí a ja som začal byť k nej aj nejaký slušnejší, čo si možno aj mohla všimnúť
Snažila sa riešiť vzťah s 2 chlapcami od kedy ju poznám. Obidvaja mali spoločné to, že by sa ich dalo definovať ako arogantných debilov, ktorí ju mali absolútne na háku. Mňa do takejto kategórie nemôže zaradiť, vie aký som a vidí ako sa k nej správam. Čiže buď som pre ňu naozaj navždy zaškatuľkovaný len ako kamarát, alebo som veľmi škaredý, alebo ju stále priťahuje opačný typ ľudí ako som ja.
Práve to, že sa mi nezdá nelogické, aby dievča, ktoré je sklamané chlapcami, ktorí na ňu kašľali dala šancu niečomu s niekým, s kým sa dobre pozná a vie že mu na nej záleží.
V tomto si asi rovnako konzervatívna ako ja. Nepovažoval som ju za nejako "ľahkú" alebo niečo také, sekol som sa predtým, má 19 rokov, nie 18 a za ten čas spala, len s 1 chlapcom a len s 1 chodila
myslím, že @nobile to myslel tak ako ja v tom zmysle, že pre ňu som od začiatku jej kamarát, alebo skôr "kamarátka" a nikdy som nebol chlapec s ktorým ide doslova na rande, alebo ktorý by ju mal nejako baliť
Alebo možno si sám na vine tým, že si jej nedal skôr najavo jej sympatie. Ale ak sa chce vyspať s niekým, koho videla 2x :/
ako sa hovorí Božie cesty sú nevyspytateľné....
a to platí aj u žien.....
filip
podla mna sa na nu nemáš vykaslat ale skorej ju priviest na normalnu cestu, zavolat ju von, zhodnotit to vsetko...neviem
inak som v podobnej situacii akurat ze ten chalan mi nepovedal nic hentake ..len si piseme, je z ineho mesta a ja neviem co robit aby som ho ziskala, ale ten koniec aj mna dorazil
dufam ze to bude dobre