nechapem vztahom ked ma dievca napr. 16 a chalan tak 26 a podobne vekove rozdiely......nechapem ako mozu spolu chodit...ved tam je urcita vyspelost a v takom veku sa to brutalne prejavuje...sak 16 rocne tinedzerka co sa prave udomacnuje na strednej a chla
Nooo...to 16 rocne dievca je definitivne rozumovo vyspelejsie ako ty ...A koho zaujima tvoj nazor? Proste ked to klape, ked su stastny, ked vztah drzi, tak je to uplne sumafuk jedno!
Na veku ani tak nezalezi, niekto moze mat 30 a chovat sa jak 10 rocne decko... je to individualne. Ale ak ma chaln 25+ a dievcina povedzme 15 - 16, tak chalan je asi na takej psychickej urovni A je tiez rozdiel, ci je to napr 25 a 35 r. alebo 15 a 25 samorzejme..
no podla mna je tiez rozdiel v psychike u takych ludi...ale taketo vztahy nebyvaju caste...pre mlade baby su starsi chalani uchyli ktorym ide len o jedno a pre starsich chalanov su mlade baby nezrele na vazny vztah...osobne by som si v takom vekom nedokazal predstavit vztah s tak mladou babou...ved aj teraz by som uz nechodil so 16-stkou
No ked milujes a najdes rozumne 16 rocne dievca tak v com je problem v psychike???....hm no nevem ta nemusi byt az taka rozdielna ide oto ako im je spolu ako im to klape ci sa chapu ci sa vedia podrzat v tazkych chvilkach proste ide oviac nie len o ten vas vek
Ale po case to padne a ona zisti,ze celu mladost preflakala vo vztahu,nezazila slobodu, volnost...
Ja tieto ,,vztahy,, tiez nepochopim.
Zeny maju rady starsich chalanov,kvoli spominanej istote,su krasne,mlade a maju pri sebe chalana,ktory jej splni skoro vsetko.
Ano,problem zaujmov tiez neviem ako vyriesia. Lebo taky 26 rocny uz riesi pracu,osamostatnenie,rodinu a taka 16.rocna aj ked je vyspela povedzme ze ma tak rozumovo 18 tak asi je priskoro na nu riesit taketo otazky.
Ale je to priskoro...
kazdy je strojcom svojho stastia...ked im to tak vyhovuje ,nech to tak maju...
Kamarátka sa v skorých 16. dala dokopy s 27 ročným, teraz oslávi svoje 19. narodeniny, on mal prednedávnom 30, a klape im to stále nádherne Síce zo začiatku sa mi to vôbec nepáčilo, ale to ma už prešlo..
Small_angel: jo opísala si to veľmi pekne-lenže si zabudla napísať že obmedzená atď. by sa celé tie roky cítila aj keby mala chlapca vo svojom veku-teda ak by ho mala celý ten čas...takže jediná nevýhoda je asi v tom že sa nemôže zajebávať s deckami (chlapci od 15-19r.)
Ale zaujímalo by ma prečo vlastne autora fóra ťaží tento problém
17.škatuľkovanie v čom? myslíš v tých chlapcoch=deťoch?...no jo ale vy to hovoríte na holky v tom veku-ako keby nemohli byť vyspelejšie...a každý vie že dievčatá dospievajú rýchlejšie ako chlapci...
19. jj tak som to myslel...dospievaju ale neviem preco som si to nevsimol este na psychike...jedine v com su vyspelejsie ze maju skor sex a potrebuju uz v 12 riesit chalanov...ale ako tu bolo viac krat spominane zalezi to na individualite osobnosti a od vychovy...ako som pisal vztah so 16 by bol pre mna nepripustny...ale to je len moja vec ze som sa v nich dost sklamal a natrafil som na tie nezrele
20.No ony sú emocionálne vyzreté-to že chlapci skôr majú prečítaných pár encyklopédií,zaujímajú sa o politiku a potom sú mudrlanti neznamená že sú vyspelejší.
Ja mám skôr skúsenosť že keď sa bavím s chlapcami-od ich veku až po viac ako ja snažím sa vyhýbať nejakým náročnejším výrazom alebo problémom...
jedna moja kamaratka mala tiez s hentym problem,zalubila sa do 28rocneho a ona mala 14,teraz uz 15,jej mama im v tom branila a nedovolila to...Ona kvôli nemu plakavala cele dni a on sa tak isto trapil,ale nevydrzalo im to!!!!Teraz je stastna s inym chalanom a on taktiez s inou babou...Takze neodporucam to!!!
21. emocialne su chalani pozadu v tomto veku to mas pravdu...ale podla mna je to tak lepsie...nezazivame tolko sklamani v tak mladom veku...ak raz budem mat dceru a ta mi v 12 oznami ze ma priatela a je emocialne vyspela na vztah asi dostanem inkfart...ale hadam doba tak nepokroci
Máme s ním milion spoločných tem a ako s oblubpu hovoriava moja mama: Vy dvaja ste sa našli...
Okolie si zvyklo a možem s istotou povedať,že o pár rokov nebude takýto vztah raritou, pretože babám postupne dochádza, že vztah s niekým,kto už vie čo chce je ovela lepší,kvalitnejší, láskyplnejší a viac naplnajuci ako chodiť s niekým,kto sa obzrie za každou blondýnou a po týždni z neho vyjde: vieš, zlatko prepáč ale ona mi ťa tak hrozne pripomínala..
A špekulantom typu Nemámvlastnéproblémy alebo
Mojnazorjejediny odkazujem : robte ako chcete ale neprovokujte...
Poznám 13ky ,ktoré vyzeraju na 20 a chlapa, čo s nimi niečo má (aj ked to večšinou už NAOZAJ býva len debilko, čo chce sex s "mladou kurvičkou") by som nikdy neoznačila za pedofila
mi napadol Konrad ...v istej diskusii mi jendo dievca povedalo ze mladsi chalani su srandovnejsi ako mi starsi ktory od vztahu aj nieco ocakavame...je to pravda aj ja ked som isiel do vztahu som uz planoval buducnost len mlade babenky ktore to nemaju v hlave jasno sa takych veci boja
mno ja si myslím, že vo väčšine prípadov ide o naivitu dievčaťa a nejaké divné ( ani neviem ako to nazvať ) správanie chlapa. neviem- ja som toho názoru, že chalan si v takomto prípade niečo dokazuje, alebo ako to nazvať
1. no z vlastnej skusenosti ti poviem ze ten chlap z toho ma co chce a baba velke hovno...taky chalan proste uz ma svoj zivotny styl a nemieni ho menit lebo mu to presne vyhovuje a ma vlastne ciele a pod velmi vzdialene od predstav takej mladuckej dievcinky...takze holka sa bud prisposobi (vacsinou ked z toho ma nejake money) alebo pochopi ze chce zit vlastny zivot a ne zit podla neho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nevedel by som si to predstaviť
Ale po case to padne a ona zisti,ze celu mladost preflakala vo vztahu,nezazila slobodu, volnost...
Ja tieto ,,vztahy,, tiez nepochopim.
Zeny maju rady starsich chalanov,kvoli spominanej istote,su krasne,mlade a maju pri sebe chalana,ktory jej splni skoro vsetko.
Ano,problem zaujmov tiez neviem ako vyriesia. Lebo taky 26 rocny uz riesi pracu,osamostatnenie,rodinu a taka 16.rocna aj ked je vyspela povedzme ze ma tak rozumovo 18 tak asi je priskoro na nu riesit taketo otazky.
Ale je to priskoro...
kazdy je strojcom svojho stastia...ked im to tak vyhovuje ,nech to tak maju...
A by si sa čudoval, klape nám to už rok aj pol a nemienime nič meniť.
Small_angel: jo opísala si to veľmi pekne-lenže si zabudla napísať že obmedzená atď. by sa celé tie roky cítila aj keby mala chlapca vo svojom veku-teda ak by ho mala celý ten čas...takže jediná nevýhoda je asi v tom že sa nemôže zajebávať s deckami (chlapci od 15-19r.)
Ale zaujímalo by ma prečo vlastne autora fóra ťaží tento problém
Ja mám skôr skúsenosť že keď sa bavím s chlapcami-od ich veku až po viac ako ja snažím sa vyhýbať nejakým náročnejším výrazom alebo problémom...
S V_V - 25 rokov mimochodom...
..chodím už vyše rok a sadneme si perfektne.
Máme s ním milion spoločných tem a ako s oblubpu hovoriava moja mama: Vy dvaja ste sa našli...
Okolie si zvyklo a možem s istotou povedať,že o pár rokov nebude takýto vztah raritou, pretože babám postupne dochádza, že vztah s niekým,kto už vie čo chce je ovela lepší,kvalitnejší, láskyplnejší a viac naplnajuci ako chodiť s niekým,kto sa obzrie za každou blondýnou a po týždni z neho vyjde: vieš, zlatko prepáč ale ona mi ťa tak hrozne pripomínala..
A špekulantom typu Nemámvlastnéproblémy alebo
Mojnazorjejediny odkazujem : robte ako chcete ale neprovokujte...
16 ročný človek má """"trošku"""" iné problémy ako 26 ročný
už to je divné, že sa tento muž pustí s tou dievčinou do takej diskusie, ktorá by mohla viesť ku vzťahu, že sa s ňou opakovane stretáva a pod.
Poznám 13ky ,ktoré vyzeraju na 20 a chlapa, čo s nimi niečo má (aj ked to večšinou už NAOZAJ býva len debilko, čo chce sex s "mladou kurvičkou") by som nikdy neoznačila za pedofila
proste pácha trestný čin ale o pedofilie niekedy nemože byť reč
Pozri si napríklad tie ploché a vychtrlé herečky
jy by som označila za pedofila skor chlapa,ktorému sa páčia naor. olsenky, nech maju kolko rokov chcu
ked očakávaju len zábavu, je to tiež svojim sposobom vec povahy
každopádne to má k pedofílii bližšie
pretože odzadu a podla mna bez mejkapu aj spredu vyzeraju ako moja neter... (14)
janse ze nemaju
14 rocnu neter mas ...moj byvaly spoluziak ma 17 rocneho stryka
tiež rieši , vekový rozdiel...
hej,moj brat sa v 16 ke činil..
Takže bola zo mna dvojročná teta
No a ja mam priatela o 7 rokov starsieho a som maximalne spokojna