pred nedávnom som sa dala dokopy z jedným chalanom, ktorý je odomna o dosť mladší (3 roky)písali sme si strašne dlho, a proste vždy som ho niekam dokopala isť lebo jemu sa nič nechcelo nikdy... ale proste sadli sme si... a sám s tym došiel že spolu budeme
každých 5 minut je prehnane asi ale uznavam že som asi aktívnejšia než by som mala... :/ ale jakože nie nejak vtieravo.. myslim, že ked mu napíšem jednu sms za 2-3 dni...s tym že ahoj, čo robiš celý den, jak sa máš.... alebo že ho 2x za týžden doslova donutim niekam ist, lebo inak by sme spolu asi neboli... s tym že to nejsu nejake otravne činnosti, proste bavíme sa vždy ked niekam ideme... ja neviem jako kde može byt problem že ma "ma tak v piči" aj som sa nato pýtala kamoša jeho... a proste nechápal tomu celemu
ja by som sa na neho na tvojom nieste vykašľala pretože si myslím že vzťah staršia žena - mladší muž je neprespektívny hlavne ešte v takomto veku...v štyridsiadke budiž, ale toto je asi dosť aj psychický rozdiel...ale to je tvoja vec, každému vyhovuje niečo iné, ale dačo takéto, že ho musíš ťahať von to je podľa mňa minimálne zvláštne. mala by si sa samej seba spýtať či ti to fakt nevadí a či by si takto dokázala žiť dlhšiu dobu
pýtať sa cudzích ľudí na to, či má tvoj vzťah zmysel?? ako to môžu cudzí ľudia vedieť? predsa my nevidíme do hĺbky vášho vzťahu....
ale vo všeobecnosti platí, že sa treba zladiť aj v tomto - aby obom vyhovovala intenzita stretávania/vzájomného kontaktu... mne osobne nepríde normálne ani keď jeden deň nie sú partneri v kontakte - aspoň telefonicky, ale je to každého osobný názor..
jediné čo ty môžeš urobiť je sa s ním normálne v kľude porozprávať s tým, že mu načrtneš tvoju predstavu, ozrejmíš svoje pocity, vypočuješ si jeho a ak ťa má skutočne rád tak aspoň niečo s tým začne robiť... ak nie, tak je to jasné.....
Skus ho prestat tahat von, nech sa konecne ozve. Ked to vsetko aj skonci, ty si budes moct pokojne povedat, ze si pre to nieco robila aby to neskoncilo. Kazdy hlada vztah, v ktorom bude stastny a nie sa trapit.. aky zmysel ma takyto vztah..
nejde o to že by mi mali cudzí ludia radiť čo zo vstahom, ale proste chcem vedieť nazory druhých aj... a dakujem za ne. počkám tedy chvílku. budem k nemu viac menej lahostajna a nebudem sa ozyvať a ked sa nespamatá kašlem na to ...
ale zase netreba to robit "naschval", ze on sa ti ozve a urazene naschval ho budes ignorovat "nech vie ake to je".... to robi len zlobu potom... ak sa dlhsiu dobu neozve, tak potom sa skusit porozpravat este raz...a ak to nepomoze ani potom..tak to ukonci...nema zmysel byt vo vztahu, v ktorom ti nieco takto vyrazne vadi...
1. v takomto mladom veku je skôr výnimkou ako pravidlom to, že takýto vzťah (staršia baba, mladší chalan) môže fungovať...česť výnimkám, keď je chalan extrémne vyspelý...
ale sama vidíš, že keď dokáže uprednostniť hru pred priamym kontaktom s tebou...no, niečo na tom asi bude
2. ak na neho netlačíš a aj tak sa nemá k činu, ba sa zatajuje, buď si zvykol na tvoju prílišnú aktivitu a nemá potrebu vyvíjať nejakú snahu, lebo vie, že ty to urobíš aj za neho, alebo jednoducho nemá na nič spojené s tebou náladu...
3. 85% chalanov, ktorých poznám tvrdí, že na maturitu zvysoka kašle..a aj tak sa minimálne polovica z nich po nociach drtí.. čiže, ak je takýto len v poslednom čase, naozaj je možné pripísať to tomu
4. nikdy, ale naozaj nikdy sa nepýtaj iných, či má niečo v tvojom živote zmysel...najmä čo sa vzťahov týka...
je to individuálne, ide o vás, nie o nás...tak ak sa máte radi, pozhovárajte sa priamo a určite nájdete nejaké schopné riešenie ((
nevem mne proste ked chyba moja holka, tak sa jej proste ozvem a neriesim to ci som sa jej ozval vcera alebo pred tyzdnom...vyskusaj to co ti tu uz azda kazdy radil...neozvy sa mu nejaku dobu...tyzden by mal stacit na to aby si chlapec uvedomil ze hups nieco sa deje..a to dopne aj tym ktory su vacsinou passivny v tom vztahu...ak mu nedopne, nebude spätna reakcia, tak je to jasne...
mne sa vždy ukázalo,že vekový rozdiel, aj keď "len" takýto, robí svoje..chalan má asi iné zmýšľanie a mnohí sa správajú ešte ako deti a nie ako dospelí, v tomto veku...nechaj ho tak, ozve sa sám a keď nie, buď rada..príde lepší
ani ťuk.. ani na nete poriadne nebol.. som mu fčera volala lebo som vedela že su vonku ale ani hovno som nerozumela lebo tam vrieskali ludia.. a ked som prišla von mi povedali že išel domu... potom mi povedal že dnes možeme nekam ist,, lebo ma narodky... a zase sa po neho neviem dostať ... ani nič. ale ked mu zavolam tak miesto gratulacie mu poviem že na to kašlem. lebo čo je moc-to je moc už
inak k tomu veku.. .pred nim som chodila z chalanom tieš mladším... o 2 roky a proste od jeho 18 tky sme spolu byvali , ale zas on od 14 robil, a vyzeral asi na 24 a on teraz chodi z babou o 4 roky staršou.. ale to je asi niečo uplne iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skúsil by som každopádne rovnaké správanie a uvidíš, či ho to začne samého srať, alebo to bude mať na saláme. najjednoduchšie riešenie..
začni ho ty chvíľu ignorovať tak ako on teba, a uvidíš, či mu je to jedno
dievca, mas ty vobec nejaku sebeuctu?? takto sa pchat do riti decku??? to je smutne
ale vo všeobecnosti platí, že sa treba zladiť aj v tomto - aby obom vyhovovala intenzita stretávania/vzájomného kontaktu... mne osobne nepríde normálne ani keď jeden deň nie sú partneri v kontakte - aspoň telefonicky, ale je to každého osobný názor..
jediné čo ty môžeš urobiť je sa s ním normálne v kľude porozprávať s tým, že mu načrtneš tvoju predstavu, ozrejmíš svoje pocity, vypočuješ si jeho a ak ťa má skutočne rád tak aspoň niečo s tým začne robiť... ak nie, tak je to jasné.....
ale sama vidíš, že keď dokáže uprednostniť hru pred priamym kontaktom s tebou...no, niečo na tom asi bude
2. ak na neho netlačíš a aj tak sa nemá k činu, ba sa zatajuje, buď si zvykol na tvoju prílišnú aktivitu a nemá potrebu vyvíjať nejakú snahu, lebo vie, že ty to urobíš aj za neho, alebo jednoducho nemá na nič spojené s tebou náladu...
3. 85% chalanov, ktorých poznám tvrdí, že na maturitu zvysoka kašle..a aj tak sa minimálne polovica z nich po nociach drtí.. čiže, ak je takýto len v poslednom čase, naozaj je možné pripísať to tomu
4. nikdy, ale naozaj nikdy sa nepýtaj iných, či má niečo v tvojom živote zmysel...najmä čo sa vzťahov týka...
je to individuálne, ide o vás, nie o nás...tak ak sa máte radi, pozhovárajte sa priamo a určite nájdete nejaké schopné riešenie ((
ty si total aktiv.
co myslis, aku to ma buducnost? podla odpovede mozes nasledne uvazit, ako sa k nemu chovat