Pid maš na zmluve a heslo je v zalepenej nepriehladnej obalke (podobne ako pin). Ja som sa na zaciatku tak mylil, ze som zadaval to heslo zo zmluvy co je pod PIDom...
@stormmast3r šask furt to isté zadávam, ale teraz tam vyhadzuje nejakú kokotinu, proste zadám PID, už ho viem naspamäť, heslo tiežt, teraz by som si mala dať, aspoň pred pár dňami to tak bolo, že dám do čítačky kartu, stlačím KOD nahodim PIN a potom mi vyhodi kod, a ten zadam do PC a jedem... ale teraz?
,,Prihlásenie do internet bankingu
Pre pokračovanie práce s Internet bankingom je potrebná dodatočná verifikácia Kartou a čítačkou. Vložte kartu do čítačky, v MENU zvoľte funkciu PODPIS. Na VÝZVU zadajte do čítačky 8 číslic, ktoré máte zobrazené na obrazovke: 93666550. Ako ODPOVEĎ získate verifikačný kód"
@kail91 a prihlasujes sa takzm stylom, ze das tam PID potom tvoje heslo a potom to od teba vypyta cislo z citacky a to zadas tak, ze strcis kartu do tej citacky, stlacis KOD potom nahodis PIN a potom ti vyhodi cislo? lebo tak som to predtym robila ja, a slo to, ale teraz? mi tam vyhadzuje toto:
Pre pokračovanie práce s Internet bankingom je potrebná dodatočná verifikácia Kartou a čítačkou. Vložte kartu do čítačky, v MENU zvoľte funkciu PODPIS. Na VÝZVU zadajte do čítačky 8 číslic, ktoré máte zobrazené na obrazovke: 93666550. Ako ODPOVEĎ získate verifikačný kód"
Ako fakt netuším, ako mam yadat podpis, tam take nic nie je, teda ja som asi jebnuta fakt neviem
ak si to este stale nevyriesila tak riesenie je jednoduche..ak v citacke stlacis menu a potom 5 (to je odkaz na podpis v menu) tak sa ti tam napise Vyzva? tam napises to cislo co tam mas a ono ti ukaze specialny qr cod ktory oskenujes fonom a to ti povoli citacku v mobile...ptom uz len treba zmenit to nahodne vygenerovane heslo za nejake co si budes pamatat
@loot3r a preco predtym som sa prhlasovala inak? ze len zadala pid a heslo do citacky kartu a a pin a potom mi vyslo cislo, co som zadala do pc? preco to zmenili?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pid maš na zmluve a heslo je v zalepenej nepriehladnej obalke (podobne ako pin). Ja som sa na zaciatku tak mylil, ze som zadaval to heslo zo zmluvy co je pod PIDom...
Akože wtf? Vôbec mi to nejde :/
@kail91 prihlasujes sa stale tak isto?
Ako fakt netuším, ako mam yadat podpis, tam take nic nie je, teda ja som asi jebnuta fakt neviem