toto nech si rieši každý osobne... niekto áno a niekto nie...a niekto si myslí, že vydrží a pritom nevydrží... relatívna otázka, na ktorú je nemožné objektívne odpovedať... záleží aj od dialky, situácie, atd atd ...
Ide o to ze od vztahu si aspon ja cosi slubujem, a tym cosi je spolocna buducnost. Preto to zmysel ma, lebo na dialku to nemusi byt vecne. Ale ak niekto mysli len vtakom a potrebuje si nejaky sposobom dokazovat, ze o nic neprisiel , tak taky by sa do toho pustat nemal.
Ako pre koho. Niekto tu vraví, že sa musíte pravidelnejšie stretávať, aby to zmysel malo. Niekoho zas môže omrzieť, že sa spolu vidia každý deň. (Áno, aj takí sú ľudia)
podla situacie..je rozdiel ci od seba byvate x km (ak sa mozete castejsie stretavat, tak preco by to nemohlo fungovat..pri vacsej dialke, by som vztahu nedavala velku sancu) alebo ste odluceni len na nejaku urcitu dobu..
vztah na dialku ma vyznam ,ak je to uprimna a cista laska ..ale nemozes za tym stale hladat ,ci ma vyznam alebo nie ..netyraj sa touto otazkou ,len ZI ..zi pritomnostou a neries taketo veci
nie nie .. može to vidržať dlho / 2 roky (trebars ako mne ) ale nakoniec príde isto niečo čo to dosere .. ale zaleži na dialke .. ale nikoho určite neteši ked potrebuje práve teras objatie od milovaneho človeka , a jediné možné bude napr. . o týžden v sobotu .. takže tak ..
samozrejme, pre niekoho to ma vyznam, mozno je to blbe v tom ze sa malo vidia a to cestovanie dlhe, ale ak to ma pre tych dvoch ludi vyznam tak preco ne
je to uplne jedno a myslim, ze prave pri vztahu na dialku sa obaja partneri navzajom otestuju a to vernost a doveru a chut s niekym byt. Nieco obetovat. Puto musi byt silnejsie a tak sa vytvaraju aj iste hodnoty.
vtipne je ako som natrafil na troch ludi od 14 - 15, ktory pisu, ze nie lebo to poznaju z vlastnej skusenosti. hah. To ma nici taketo nazory. Poznate kokot a nie skusenosti.
vzťah na diaľku úspešne aplikuješ vtedy, keď veríš svojej dôvere a dôvere druhej strany.
je to ako keby si na tú veľkú diaľku natiahol kus skákacej gumy. bežné spojenie je veľmi krehké a takmer nebadateľné, ale keď sa oba konce stretnú tak je to veľkolepý náraz. a je pravda, že tú gumu nebudeš môcť naťahovať večne. (prosím nevysvetľujte si toto nijak perverzne. ďakujem.)
ide aj o to či je to 50km alebo 250km...ale podla mňa má, určite.. aj ked pri tých 250 km by som zapochybovala Ale šak nevravím, možno sa nájdu aj takí, ktorým to aj napriek tomu funguje je to možné... ale záleži to veľmi na tých ľudoch...
sksuenost nemam, ale podla mna je to dobre ako test, ci vas vztah ma vobec zmysel, ci sa v nom oplati zostat nadalej. ale zase, ak budete odluceni dlhsiu dobu, napr. rok a potom zrazu budete spolu kazdy den, moze vam spolocnost druheho zacat liezt na nervy, lebo ste na to neboli zvyknuti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale zrejme ako pre koho.
Ale po chvíli to omrzí, že s ním nemôžeš byť kedy chceš
ale ak by ste sa pravidelne vídavali.. to je iné trocha už
Am I right?
ak vidíte spoločnú budúcnosť už nie na diaľku. obaja.
alebo..možno?
Ale podla mňa to bude istantní vzťah.
vzťah na diaľku úspešne aplikuješ vtedy, keď veríš svojej dôvere a dôvere druhej strany.
je to ako keby si na tú veľkú diaľku natiahol kus skákacej gumy. bežné spojenie je veľmi krehké a takmer nebadateľné, ale keď sa oba konce stretnú tak je to veľkolepý náraz. a je pravda, že tú gumu nebudeš môcť naťahovať večne. (prosím nevysvetľujte si toto nijak perverzne. ďakujem.)