Ja mam 18,a baba ma 14. Mal by vztah zmysel ked sme od seba vzdialeni? Dialka asi 40-50 kilometrov,ale zial nemam auto. Malo by to zmysel aj s takou mladou? Vydrzalo by to?
Tak inak sa spytam: pytam sa od 14rocnyh báb, dokazali by ste mat takyto vztah? Isli by ste do toho? Stacilo by vam stretavat sa napriklad 4-5x tyzdenne?
ako..4 az 5x tyzdenne je podla mna uplne v pohode...neviem v com mas problem..
kamoska sa so svojim vidi raz za dva tyzdne ...sice je z toho mimo....ale vydrzia...
ja s mojim som trikrat do tyzdna na treningu a a mozno raz za tyzden..dvakrat najviac si niekam vyjdeme spolu...takze...a byvame v jendom meste....sice kazdy na opacnej strane..ja v Petrzalke, on vo Vrakuni...
a ma 20...
neviem v com vidis problem...to ze ma 14?....ak ti to nevadi...
40-50 km,nie je vobec vela,to mas hodinku cesty,zhruba,zee??to je uplne v pohode,ved vlak jee,a j ked nemate auto a so zlavou,vas to az tak moc draho ani nevyjde..takl,teda no problem,a ci to vydrzi to zalezi,uz len od vas....
@nikecik Iba keby mi ten človek stál za toľké trápenie a stresy z diaľky..A-5x tyzdenne??To je podľa mňa úplne fajn doba Ale čo ja viem..ja by som do toho nešla.
podla mna ee, ja som to skusala, kazdi mi vravel nech neskusam, no lubila som ho .. presiel mesiac a museli sme sa rozist, lebo sa to nedalo vydrzat ..
ked niekoho lubis a nemozes sa ho dotknut, nemozes sa mu pozriet nazivo do oci
rozhodne nie. možno ešte tak, keby si bol ako tak mladší, ale teraz máš úplne iné priority než 14ročná holka, ktorá je podľa všetkého ešte na ZŠ a ty o chvíľu už budeš riešiť výšku.
to podla mna neni velka vzdialenost ja som mala tak isto a vydrzalo to...ale ked 14..nevem ci to tu holku bud neomrzi alebo ta podyebe...ves v takom veku...
40-50km? vzťah na dialku? veď to nie je diaška...bože, ja som s frajerom od seba síce len 25km, ale sme spolu len asi tak 2 či 3 krát do týždňa....takže 4-5X je úplne v pohode!
lenže či sa vzťah oplatí, aj keby nebol na diaľku, treba brať že či ona to berie vážne a že či je na vzťah vyspelá:p
kamoska chodila s 21 rocnym chalanom zo Skalice a ona mala vtedy 14-15 a je zo Sklenych Teplic.....a neaky cas im to fungovalo, ale nakoniec sa s nim rozisla lebo bol divny a bolo to daleko....ale skus
Mala som vztah kde jediny spoj mi siel asi na 5 prestupov a trval 7-8 hodin... toto nie je vztah na dialku... teraz co mam chlapca tak ho vidim raz tyzdenne a to byvame 15 minut elektrickou a aj tak mam pocit ze je to v pohode... Skor zvaz jej vek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Hocijaky iny? Kludne.
ber to takto 14 ročná nemá jebací preukaz
kamoska sa so svojim vidi raz za dva tyzdne ...sice je z toho mimo....ale vydrzia...
ja s mojim som trikrat do tyzdna na treningu a a mozno raz za tyzden..dvakrat najviac si niekam vyjdeme spolu...takze...a byvame v jendom meste....sice kazdy na opacnej strane..ja v Petrzalke, on vo Vrakuni...
a ma 20...
neviem v com vidis problem...to ze ma 14?....ak ti to nevadi...
Smiem sa spýtať ako si sa s ňou spoznal??
ked niekoho lubis a nemozes sa ho dotknut, nemozes sa mu pozriet nazivo do oci
diaľka je asi tak 300 km keď už to je drahšie, dlhšie a celkovo náročnejšie
ak si myslíš že to bude fungovať skús to, ak by to nešlo tak sa to dá zmeniť
lenže či sa vzťah oplatí, aj keby nebol na diaľku, treba brať že či ona to berie vážne a že či je na vzťah vyspelá:p
aj ja mam vztah na dialku a sme od seba asi 300km..ale drzi nam to lebo sa milujeme a to je hlavne..