Ahojte vedeli by ste mi povedat či sa dá nainštalovať MAC OS X na klasický ntb ? Chcem ho mat popri W10 a používat cez Virtualbox. Zvažujem kúpu Macbooku a nikdy som ten OS nepoužíval tak by som si ho tak nanečisto chcel vyskúšat Dík za rady
a v obchode som to samozrejme skusal ale tolko času nemam aby som v obchode stal pri macu 3-4 hodiny minimalne ja sa rad s takymito technologickymi hrackami hram a navyse v ani jednom obchode nemali ziadnu stolicku aby som si mohol sadnut
dá sa, mam na notebooku ASUS nainštalovaný MAC OS Sierra a funguje normálne, v zahraničí sú dokonca ľudia , ktorý si skladajú PC a inštalujú si tam MAC OS , takže v konečnom dôsledku môžeš mať o dosť výkonnejší MAC než je originál a za polovičnú cenu, podstatné je že musí mať človek približne podobnú konfiguráciu ako majú Apple zariadenia, to znamená že Intel procesor s Intel HD grafikou (aj ked som videl už Sierru aj na AMD Ryzen architektúre) , pretože nie všetky grafické karty nVidia a AMD majú ovládače pre MAC , takže si treba najskôr pozrieť čo máš v kompe a potom si pohľadať či na to existujú kexty (ovládače pre MAC)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale ked tak googli hackintosh