Mam na vás otázku ze ake máte skúsenosti s notebookmi...
Mam kúpiť MacBook Air alebo ultrabook v tej istej cene? Hlavnou podmienkou je aby mal pod 2kg preto tieto dve možnosti ...
Mal by som ho využívať na výške (programovanie a vsetko co súvisí s informatikou a samozrejme aj na relax) ...bol by som rad keby ste mi poradili co je viac výhodne ...prosím nehľadte na to ze za Apple sa platí za značku ... Ďakujem za rady
ja ti vsetkymi desiatimi odporucam mac. mal som lenovo y70, ktore sice ma vykon kamionu, no co sa tyka rychlosti, pohodlnosti a celkovo user experience, neda sa to s macom porovnat. ak ho chces na pracu, ucenie a vsetko okolo toho, je to jasna volba. ak ti teda nevadi, ze sa na nom velmi nezahras.
Jednoznacne mac. Pockaj si na september, je velmi pravdepodobne, ze zacnu predavat novy macbook pro, ktory ma byt podstatne vykonnejsi, ma mat vacsiu vydrz baterky a hlavne ma byt este tensi. Uz terajsie pro je okolo 1.5kg.
jasné že mac, v prípade nutnosti si stále môžeš hodiť na dualboot/virtuálku win a tiež by som asi už počkal na nové pro, samozrejme dosť závisí aj od tvojho rozpočtu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov