Sporovnaním windows laptopom v čom je lepši MacBook a v čom zase ni? Načo je dobrý? A načo sa používa zvičajne? Je dobrý pre študovanie ako napr Graphic Design?
Podľa mňa áno, je.... Tak je to pracovný počítač, napr. na photoshop a skrátka na takéto programy.... Nevýhoda je, že tam nejdu hry (jediná nevýhoda, čo ma momentálne napadla...)
na beznu pracu je macbook idealny, dokonca ani pomer cena/vykon nieje az taky katastrofalny, ako sme u applu zvyknuti. ak ta zaujima vylucne ako prostriedok na pracu a studium, tak v porovnani s windowsom nema asi ziadne nevyhody.
Pouzivam Mac hlavne na pracu s photoshopom, uz by som sa s Win nemenil ak sa jdna o toto. Ak chce niekto hrat hry tak na to je Mac v minuse...Aj ked jedina hra ktoru na nom obcas hram je GTA SA
Spolužiak si pred nedávnom kúpil Macbook Pro na prácu v programoch ako je Rhinoceros, Photoshop, TurboCAD, AutoCAD atď. všetko mu tam ide veľmi hladko a rýchlo či už kreslí alebo renderuje. A ani s hrami by to nemalo mať problém si myslím lebo je tam možnosť mať iOS a Windows nainštalovaný súčasne a prepínať sa medzi jednotlivými OS keď je treba. Dokonca ide o legálnu inštaláciu je tam komplet podpora len si to treba kúpiť (alebo stiahnuť s piratebay).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Jedine, zeby chces ecosystem