Zdravým potreboval by som poradit s vyberom Medzi MacBook pro a Windows laptopom lebo si planujem kupit MacBook Pro ale nwm ci sa my to oplati ked v tom budem mat len cracknute programy.
Niake rady a typy plus co mate skusenpsti.
Mám Mac a v živote by som už nemenila za nijakého windowsáckeho transformera... Mám iba Airko ale potiahne to asi všetko (vrátane nových hier) a čo sa týka PS, ten mám aj ja z ilegálneho zdroja, ale nie je to jedno? Však ani na windowsáckom zariadení by si nemal legálnu verziu
@rebel98 Notebook s Windows-om ... Prečo? No lebo za tie peniaze dostaneš notebook s 2x väčším výkonom + v niektorých pripadoch aj lepšie spracovanie ..
@sipimoponkapa AIRko nové hry nepotiahne ale tak samozrejme záleží, že aké. No pre hráča určite nieje, keďže má len integovanú grafiku. Také tie nenáročné samozrejme hej.
@notme okej nejdem pokračovať v tejto debate, vždy mi príde úbohé ako ľudia ktorí nemajú absolútne žiadnu skúsenosti s Apple hatujú čisto len preto, lebo na to nemajú
@ikuto ako nehnevaj sa, ale ked dakto zajebe, ze INTEGROVANA GRAFIKA utiahne vsetko, tak mam chut vrazdit. a tvrdim to preto, ze som si pred dvoma mesiacmi kupoval lenovo y700 za 1.4k, nemozem si dovolit air za 9 stovak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Napíš sem svoj cenový rozpočet
@Ikuto No asi potiahne, keďže som zatiaľ nemala žiadny problém
@Patuskoo a to má aký význam preboha???