Magisterske studium na Masarykovej univerzite FSS v Brne , politologia jedno odborova
Je tu nejaky tretiak bakalar, ktory chodi na MU FSS na politologiu a hlasi sa aj na magisterske? zhanam materialy na prijimacky, ako mi bolo povedana, mam vychadzat z bakalarskych statnic, ci nahodou nema niekto vypracovane otazky alebo nieco podobne. Dak
@t1ny ja síce neštudujem politológiu, ale tiež mám taký problém, keďže tiež chcem ísť na mgr. štúdium na MU a hodili by sa vypracované tézy tak veľa šťastia ale tu ti asi nikto nepomôže..
Dakujem aj tebe, ja som skusala uz viacero for, dokonca aj tykajuce sa tej skoly a studentov konkretne a podla toho co som tam videla na studijnom pobyte, tak studenti nespolupracuju ani medzi sebou a nie to aby pomohli uplne cudziemu.
@t1ny no ja tie materiály hľadám kade tade v knihách a na nete a niekedy mám pocit, že nenájdem ani polovicu myslím, že tu sa dá spoľahnúť sám na seba / a byť bc. študent tak by som nikomu cudziemu nedala vypracované tézy /
@t1ny my tu medzi sebou celkom dosť spolupracujeme, ale nie spôsobom, že by sme si dávali vypracované tézy a podobne. nebudeme ťahať niekoho slabšieho len preto, aby mal titul, aj keď je lenivý.
ale bez problémov si tu pomôžeme s materiálmi či iným.
ale pomáhať s prípravou na prijímačky na Mgr.? keď tam berú tak minimálny počet? prečo? vypracované tézy by som teda z ruky nepustila
diky grietusha, ze si sa ozvala, nemyslela som to tak, ze by mi nieco niekto strcil vypracovane pod nos ale materialy sa mi na to zhanaju tazko. co som videla tabulky na pocty ktore beru, teda ak su pravdive, tak je to 150, ci tak najmenej nie je podla tych poctov, ktore beru na inych skolach.
k tej spolupraci, mozno slovaci so slovakmi spolupracuju dobre, co mam osobnu skusenost prisla som do triedy pozdravila som a baba si predomnou nadvihla obal zo zosita, aby som nevidela jej poznamky a an len neodzdravila. netvrdim, ze vsetci su taki, ale viacmenej som sa stretla s takym pristupom, samozrejme nic v zlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale bez problémov si tu pomôžeme s materiálmi či iným.
ale pomáhať s prípravou na prijímačky na Mgr.? keď tam berú tak minimálny počet? prečo? vypracované tézy by som teda z ruky nepustila
k tej spolupraci, mozno slovaci so slovakmi spolupracuju dobre, co mam osobnu skusenost prisla som do triedy pozdravila som a baba si predomnou nadvihla obal zo zosita, aby som nevidela jej poznamky a an len neodzdravila. netvrdim, ze vsetci su taki, ale viacmenej som sa stretla s takym pristupom, samozrejme nic v zlom.