Chcela by som najst niekoho kto sa mi paci a komu sa nikto nikdy nepacil a nikdy s nikym nemal vztah okrem mna a uvedomujem si, ze je to nerealne. Ale chcem to preto, lebo mam zrejme taku poruchu, ze myslim stale na to ako moj priatel robil v minulosti ve
1. netreba si navzajom hovorit, kto mal kolko partnerov. Je to nepodstatna informacia
2. napriklad ja som nikdy nikomu nepovedal, ze ho milujem (ak nepocitam kamosov ktorym to zo srandy vravím pravidelne) a uz vobec som nikomu nepovedal, ze ho milujem navzdy, lebo to je nonsens
a to si este predstav, ze ti pcha jazyk do ust, s ktorym lizal nedavno svoju byvalku, kde jej ten jazyk vsade strkal... aj penis s ktorou jej prevetral vsetky dierky ti teraz narve do ust, no ale dobru chut
raz som mala chalana co mal predo mnou frajerku a imho nedostal sa z toho aj ked bol uz so mnou.. inak som chodila s tromi dalsimi, co sombola ich prva
chápem tvoje pocity, občas na takéto veci myslím, ale snažím sa na to nemyslieť... ak chceš niekoho kto ešte nikoho nemal, nájdi si nejakého mladého zajačika, tak 17nástroční mozno 16 rocni?
ty si nedokážeš predstaviť že sa celý svet netočí len okolo tvojich pocitov? ten priateľ ťa vtedy ani možno nepoznal, necitil k tebe to čo teraz, mal iné vzťahy a snažil sa mať iné vzťahy...davať do nich všetko a možno sa mu to istý čas darilo no proste vo vzťahu ktorý mal prišiel problém ktorý sa už žial nedal opraviť a to že on veril svojim vzťahom a vkladal do nich lásku a veril že budú navždy z neho robí teraz odpad ked vkladá lásku do teba?
ešte si začni predstavovať ako nosil rovnaké tričká pri iných a podobne ...
ak sa nenaučíš rešpektovať život iného človeka ťažko ho budeš rešpektovať samého
-Bolo by pre mňa hrozné, keby si nič nebol zažil, keby si mi rozprával, že v tvojom živote som prvou ženou.
-Si ňou.
-Nie som; ale ak kvôli mne na nejaký čas zabudneš mená ostatných, stačí mi to.
no a tak.
a je to somarina, nedalo sa mi ale nevyjadriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. napriklad ja som nikdy nikomu nepovedal, ze ho milujem (ak nepocitam kamosov ktorym to zo srandy vravím pravidelne) a uz vobec som nikomu nepovedal, ze ho milujem navzdy, lebo to je nonsens
raz som mala chalana co mal predo mnou frajerku a imho nedostal sa z toho aj ked bol uz so mnou.. inak som chodila s tromi dalsimi, co sombola ich prva
ty si nedokážeš predstaviť že sa celý svet netočí len okolo tvojich pocitov? ten priateľ ťa vtedy ani možno nepoznal, necitil k tebe to čo teraz, mal iné vzťahy a snažil sa mať iné vzťahy...davať do nich všetko a možno sa mu to istý čas darilo no proste vo vzťahu ktorý mal prišiel problém ktorý sa už žial nedal opraviť a to že on veril svojim vzťahom a vkladal do nich lásku a veril že budú navždy z neho robí teraz odpad ked vkladá lásku do teba?
ešte si začni predstavovať ako nosil rovnaké tričká pri iných a podobne ...
ak sa nenaučíš rešpektovať život iného človeka ťažko ho budeš rešpektovať samého
-Bolo by pre mňa hrozné, keby si nič nebol zažil, keby si mi rozprával, že v tvojom živote som prvou ženou.
-Si ňou.
-Nie som; ale ak kvôli mne na nejaký čas zabudneš mená ostatných, stačí mi to.
no a tak.
a je to somarina, nedalo sa mi ale nevyjadriť.