Tak takýto typ človeka asi najviac neznášam. Tzv. majster sveta. Mal som takého spolužiaka. Nikto ho nemal rád, lebo vždy sa tváril že je múdrejší ako všetci ostatný. Keď sme mali ekonómiu, tak sa hádal s našou ekonomičkou o ekonómii. Keď fyziku tak o fyz
Ja tiez poznam take debila co si mysli ze vsetko vie poviem hned priklad i ked mozno niekomu to pride smiesne hadali sme sa nieco okolo stolnej hry warhammer a on ju nikdy v zivote nehral nedrzal necital pravidla ani kodexy a pritom nechcel dat zapravdu hracovi tej hry ktory chodi na turnaje.no co ine k tomu povedat ako kokot
DRAGON Tachometrove lanko sa da odpojit Ale zase podla toho aky mas fiat, na mojom puntiku 1,7 turbo diesel sa da
A ked su fiaty zlozite tak zozerem kefu Ja som si na nom zatial spravil 98 percent veci sam, ani do servisu nemusim chodit. A to tam bolo celkom dost poruch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ked su fiaty zlozite tak zozerem kefu Ja som si na nom zatial spravil 98 percent veci sam, ani do servisu nemusim chodit. A to tam bolo celkom dost poruch