sa mi strašne nepáči keď sa tu dotrepe niekto čo vôbec nevie po slovensky ani nič a vkuse chodí po svete po takých súťažiach a dúfa že dakde to vyhrá, mi to príde riadne nefér
Podľa toho v akej. V takej literárnej prečo nie ak bude podmienkou aby to bolo napísané v slovenskom jazyku, alebo čo sa týka športových súťaží, to zas môže súťaži zdvihnúť prestíž a motivovať domácich. Ale mám taký pocit, že toto nie je téma o súťažiach, ale showkách
kazdy ma pravo si zriadit sutaz aku chce, a kym to povoluju pravidla sutaze (o ktorych vsetci ucastnici dopredu vedia a suhlasia s nimi), tak v tom nevidim ziadny problem.
ked su lepsi ako nasi, tak nech to kludne aj vyhraju.. radsej sa budem pozerat na sikovnych kirgizcov ci co su to zac nez na nesikovnych slovakov (myslene farma a pod)
asi myslíš talent, čo?
mm, vystupovať kľudne môžu, nech sa prídu ukázať a tak, ale myslím, že by nemali postupovať do ďalších kôl a nemali by to vyhrávať.. teda, ak to je česko-slovensko má talent, tak nech tam sú len slováci a česi.. keby to bolo Worlds got talent.. tak nech tam je hocikto
Pravo na to maju ale nepride mi to prilis OK. Je velke mnozstvo medzinarodnych sutazi kde sa cudzinci mozu zucastnit a preto nechapem ze sa zucastnuju prakticky kazdej sutaze kde sa naskyta moznost ze vyhraju. Ved ani zahranicnemu hokejivemu klubu nedovolime aby hral v nasej lige.
na jednej strane ano..
na druhej strane - povacsine vyhraju a eliminuju sance slovakom (ktori su logicky horsi, kedze su z mensej krajiny, je mensia pravdepodobnost niecoho ultraspecialneho)
asi narazas na talent, ale celkovo aj v inych sportoch sa zustanuju zahranicni sutaziaci, v kazdom sporte je to asi inak ale z vacsa to byva tak, ze vyhlasovanie je potom prvi traja v celkom hodnoteni (to moze byt madar, rus a japonec) a dalsie prvi traja slovaci napr. aj ked slovak skoncil na 4. dalsi na 12. a dalsi na 19. mieste proste dve vyhodnotenia v tej danej kategorii, a ked je slovak dobry, tak bude mat dve medaile
no a k talentu - nazov je cesko a slovensko ma talent, tak si myslim ze vsetci, co ziju v tychto dvoch krajinach sa mozu zucastnit talentu - inak by to bol keby nazov bol talent hlada cecha alebo slovaka
či sa vám to páči alebo nie tak majú na to právo zjavne lebo keby nemali tak by im nedovolili vystupovať... takže lepšia anketa by bola skôr "máte niečo proti ked vystupujú cudzinci v SK súťažiach?" a nie nemám nič proti...
@zajkousko bojové umenie nie je len o fyzickej,ale aj duchovnej stránke,hlavne bojové umenia ako kung-fu nie sú len o hrubom násilí,ale životnej filozofii
@drhouse ale aj na bojové umenia treba talent,resp.fyzické vlohy,nemôže to robiť každý,resp.nie každý sa dokáže vypracovať na majstrovskú úroveň a preto ak sa bavíme o čsmt,aj karatisti a iní majstri bojových umení tam podľa mňa patria
jaaj vy myslite talent a take kktiny sak oni ich tam volaju kde by sa nejaky american dozvedel o CS ma talent? ked ani nevie kde sa nachadzame a je mi to jedno ... ja som v prvom momentr myslel na DUEL a taketo vedomostne relacie lebo tam su niekedy cesi a jasne ze mi to nevadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mm, vystupovať kľudne môžu, nech sa prídu ukázať a tak, ale myslím, že by nemali postupovať do ďalších kôl a nemali by to vyhrávať.. teda, ak to je česko-slovensko má talent, tak nech tam sú len slováci a česi.. keby to bolo Worlds got talent.. tak nech tam je hocikto
Pravo na to maju ale nepride mi to prilis OK. Je velke mnozstvo medzinarodnych sutazi kde sa cudzinci mozu zucastnit a preto nechapem ze sa zucastnuju prakticky kazdej sutaze kde sa naskyta moznost ze vyhraju. Ved ani zahranicnemu hokejivemu klubu nedovolime aby hral v nasej lige.
takže som rád že majú právo súťažiť
na druhej strane - povacsine vyhraju a eliminuju sance slovakom (ktori su logicky horsi, kedze su z mensej krajiny, je mensia pravdepodobnost niecoho ultraspecialneho)
to je už aký talent....
naseriem sa a dokážem to tiež
no a k talentu - nazov je cesko a slovensko ma talent, tak si myslim ze vsetci, co ziju v tychto dvoch krajinach sa mozu zucastnit talentu - inak by to bol keby nazov bol talent hlada cecha alebo slovaka
a k čomu je to dobré, aký úžitok a potešenie ma toto bojove umenie pre ľudí
áno východná filozófia a tu ja nemusím, lebo nepochádza od pravého Boha....