@2 To je velmi jednoduche: lebo pri zachovani povodneho poslania, mozu vytazit z toho maximum a nikoho tym neotravovat, ze aha, mam 30cm penis, ale vyzeram jak zena. DD
Kruhy pod očami a akné ako nedostatok? To je skôr zdravotný problém. Myslím že na toto je účinnejšia zdravá životospráva ako make up.. A hlavne u 14 ročnej. Keď budes používať make up už teraz tak v 30 sa budeš podobať na svoju mamku a prosím dievčatá napouzivajte na akné antikoncepciu
@laynde
ja mám napríklad kruhy hockedy nezáleží na tom, či som vyspatá, oddýchnutá alebo opak..furt rovnako hrozne a keď si to nezakryjem korektorom, tak sa ma ľudia pýtajú čo mi je, či mi je zle alebo som chorá a podobne..a takisto akné. Stravujem sa zdravo, čistím si tvár úplne poctivo všetko možné a nič..skúšala som už všetko možné a už mám aj dosť rokov takže toľko k tomu, že nie vždy je to také jednoduché ako si ľudia myslia..hlavne teda tí, čo s tým problém nemajú..a takisto si myslím, že make up, hlavne vo veľkých mestách, je dnes už nutnosťou, pretože väčšina obsahuje SPF preto chráni tvár a tiež pred smogom a podobnými vecami, ktoré sa nachádzajú vo vzduchu. Takže je to diskutabilné, ale každopádne nemyslím si, že by to nejako ničilo tvár, spôsobovalo vrásky alebo podobne, ak sa baby odličujú a starajú sa o pleť.
Makeup si nerobis kvoli chlapom ale kvoli sebe, tak to tak ber a neries, snaz sa vyskillovat tak aby si naozaj dokazala makeupom len vyzdvihnut tvoje pekne crty a pripadne trochu zakamuflovat tie menej vydarene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(Alternativne: zena uz moze byt pekna a muzi uz mudri)
ja mám napríklad kruhy hockedy nezáleží na tom, či som vyspatá, oddýchnutá alebo opak..furt rovnako hrozne a keď si to nezakryjem korektorom, tak sa ma ľudia pýtajú čo mi je, či mi je zle alebo som chorá a podobne..a takisto akné. Stravujem sa zdravo, čistím si tvár úplne poctivo všetko možné a nič..skúšala som už všetko možné a už mám aj dosť rokov takže toľko k tomu, že nie vždy je to také jednoduché ako si ľudia myslia..hlavne teda tí, čo s tým problém nemajú..a takisto si myslím, že make up, hlavne vo veľkých mestách, je dnes už nutnosťou, pretože väčšina obsahuje SPF preto chráni tvár a tiež pred smogom a podobnými vecami, ktoré sa nachádzajú vo vzduchu. Takže je to diskutabilné, ale každopádne nemyslím si, že by to nejako ničilo tvár, spôsobovalo vrásky alebo podobne, ak sa baby odličujú a starajú sa o pleť.