a ba ba ba, mala som! začiatkom januára ale pod pojmom "tento rok" si skôr predstavím tak...od marca/apríla do...proste to zmrzlinové obdobie, čiže vtedy je odpoveď "nie" na mieste
minulý týždeň dakedy začiatkom vďaka tomu, že pes pohrýzol mame pod kvety vonka tu chujovinku zo zmrzliny tak som musela v piatok som mala klasickú zmrzlinu v kornútku a dneska Míšu
áno minule jeden piatok som bola v GA, krásne slnečno bolo, svietilo slnko...no to by nešlo bez toho, aby som ja prešla okolo cukrárne, kde predávajú zmrzlinu bez toho, aby som si kúpila nejaký ten kopček
áno a od Turkov, ktorí si u nás otvorili cukráreň a čo s ňou robili! ten zmrzlinár žongloval a točil s tými kornútkami a srandu si z nás robil, už sa teším, keď tam pôjdem najbližšie
Minuly rok som zmrzlinu ani nemal (iba tortu, ci ako sa tomu nadava).. Mam radsej vlastnorucne vyrobenu dren. Jednak viem z coho presne sa sklada a tak isto sa nemusim bat nejakej salmonely od vseliakych arabskych zmrzlinarov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale iba raz
Ale nanuky už v januári a vonku
ale len čo to prejde, dám si aspoň 20 kopčekov ale zase dať za jeden mizerný kopček 40-50 centov :/
A áno mal som.
absinth lieci vsetko
aj v kombinácii s antibiotikami ? fááyn