Mal by chalan prispievat svojej babe na antikoncepciu?
baby co poviete mal by chalan prispievat svojej laske, ako by som to povedal... viete antikoncepcia je draha zalezitost a chcem sa spytat ci by mal aj chalan prispievat svojej babe na to, ked este aj studuje a penazi nema vela, ved kto este studuje ten to
na antikoncepciu by mali tatovci prispievať však je to v ich záujme nemať skoro vnúčence ja ti netuším aj ,keď som vonku tak platím vsio čo sa dá nevem možno by mala byť reciprocita všeobecne vo vzťahu, ale ja to jaksi neviem možno keby už spolu aj bývate tam by to bola jasná voľba asi ti nepomôžem ale ak si lovatý tak kludne jej dávaj peniaze poznám ľudí u ktorých to tak funguje, že fagani nemajú problém prispievať ak jej nedávajú tatovci tak to bude asi problém v komunikácií
hey bro normal si priprav nejakú peknú reč v znení, že ju máš rád a myslíš, že by si mal podielať aj ty na tom ako zodpovedný človek normal to tak obal a ono to pôjde
mal by prispievať ved tie tabletky neberie len kvôli sebe a normálne sa jej opýtaj koľko platí za tabletky že by si bol rád keby si platil polovicu alebo koľko chceš
no to je dohoda, a ide o to ake mate financie, ked ste obidvaja studenti tak napr. hej mal by si, lebo ved nejde len o nu ale uzivate si obaja, takze 50/50 ...dufam ze toto si precita aj moj
kto kupuje vo vztahu kondomy ? podla mna obaja... ked maju pravidelny sex tak isto by sa mala platit aj antikoncepcia podla mna... a ak na to chalan nema aspon snazit by sa mohol... ja som svojho casu daval presne 51% z ceny chceli sme sex a chceli sme ochranu... tak sme museli platit obaja...
Ser nato, radsej chod na pivo...
Ja by som jej to nikdy neplatil, kondomy ano, to aplikujem ja...Nikdy nevies, kto ju bude sustat za na tvoje tabletky...
Moj (bohuzial, ale overeny) nazor...
chalan by to mal platiť celé. osobne s tým nemám problém
veď ona denne žerie hormóny. ona bude neplodná ešte nejaký čas po vysadení tabletiek.
ona to musí všade nosiť so sebou a žrať to v presnú hodinu.
No podľa mňa, ak má chalan možnosť, tak určite.Na druhej strane ak nemá a rodičia nechcú platiť, tak buď im vysvetliť, že mať dieťa v teen období asi nie je veľká výhra alebo používať kondóm.Pokiaľ však nemáš dostatok peňazí a sama ťa neprosí, tak by som to nechal tak.Mohlo by sa jej to totiž dotknúť (overené...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja by som jej to nikdy neplatil, kondomy ano, to aplikujem ja...Nikdy nevies, kto ju bude sustat za na tvoje tabletky...
Moj (bohuzial, ale overeny) nazor...
veď ona denne žerie hormóny. ona bude neplodná ešte nejaký čas po vysadení tabletiek.
ona to musí všade nosiť so sebou a žrať to v presnú hodinu.