mrzí ma, keď vidím, že sa taká čistá duša, ako je azizi trápi kvôli emocionálne nezrelému a nevyrovnanému jedincovi, ktorý sa na komplexnú problematiku pozerá až naivne jednoducho a má pocit, že existujú iba dva tábory bojujúce proti sebe.
každopádne, myslím si, že sa s ňou začne znova baviť. pôsobí na mňa ako človek, ktorý nemá dosť sebadisciplíny a hrdosti na to, aby si dostál svojho slova. skôr je to len také decko, ktoré potrebuje robiť cirkus a pútať na seba pozornosť.
Prepáčte, ale som v miernych rozpakoch. Zjavne sme narazili na zložitú emocionálnu spleť rozličných nesúrodých nálad, ktoré vzplanuli medzi konkrétnou dámou, ktorú tu majú všetci radi, a sexuálne zmäteným mladým mužom, ktorého tu majú všetci .....povedzme o niečo menej radi. Bol by niekto tak láskavý a poskytol mi plastický popis prečo tu vznikol tento poľutovaniahodný casus belli? Rád by som zaujal objektívne stanovisko.
Ak by sa jednalo o neaku nezhodu nazorov, tak tam sa da najst kompromis a tolerancia, no tu sa jedna strana opiera o fakty, skutocne dosledky, problemy a ich riesenia a druha strana je ignorantska, nevzdelana, nelogicka, ignoruje fakty a prekruca ich na podboru svojich "nazorov" a siri tieto dezinformacie ako fakty. Ked je niekto v takejto deluzii, tak len tazko najde pochopenie v logicky rozmyslajucom cloveku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
každopádne, myslím si, že sa s ňou začne znova baviť. pôsobí na mňa ako človek, ktorý nemá dosť sebadisciplíny a hrdosti na to, aby si dostál svojho slova. skôr je to len také decko, ktoré potrebuje robiť cirkus a pútať na seba pozornosť.