@tomas55555@6 proste či by si sa cítil v Müllerovom prístroji proti onanii pre mužov lepšie alebo horšie ako v Müllerovom prístroji proti onanii pre ženy
@nats@10 ja som sa preklikol, som rychlo hlasoval bez premyslania mne sa skor stavalo, ked som bol mladsi, ze som mal pocity, ze nie som v spravnom tele a sa spravam a citim ako keby som patril do ineho. Ale rovnake pohlavie stale, takze nic
vždy som inklinovala viac k tomu byť a správať sa ako chalan ale akože nie v takom zmysle že sa nestotožňujem, byť tebou je tiež fajn ale byť mužom je viac super ale nie najlepšie byť “chlapčenské dievča”
narodil som sa ako muž..rástol a vyvíjal sa ako muž..teraz starnem ako muž..inú alternatívu si predstaviť neviem keďže mám mužské telo a moja myseľ prechádzala týmto vývojom spoločne s mojim telom..odjakživa ma pritahovali iba ženy, odkedy som začal chápať pohlavný život ľudí, čiže priestor na to aby som sa nestotoznil so svojim pohlavím vlastne ani nemal ako vzniknúť u mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov