a k teme, pokarhania som maval casto a ta dvojka nebola za nic konkretne, len sa to proste nazbieralo. posledna kvapka asi bola, ked ma zastupca nacapal ako vypinam poistky. podla mna bola ale chyba na strane skoly, lebo ziak by sa k poistkam v prvom rade vobec nemal dostat
asi do druheho rocnika na strednej (bola som na osemrocnom) som mala kazdy rok najviac zapisov v triednej knihe, ale to bolo aj kus nespravodlive, lebo napr. spoluziacky ukradli vyucujucej z francuzskeho jazyka zapisnicek na znamky a dopisovali si tam jednotky a ja som len zakricala, ze dopiste aj mne cosi (nedopisali) a za to mi dali zapis.
alebo sa cela skola ohadzovala balonikmi s vodou, ale kedze ja som napustila prvy, tak som dostala jedina zapis
proste furt som mala nejaky problem, ale k dvojke zo spravania nikdy neprislo, u nas to bola aj celkom hanba mat dvojku zo spravania
@patrixo no v decáku som musela ale po dvoch rokoch keď ma pustili domov, tak už som "nemusela" to už som mala ukončenú 10 ročnú povinnú dochádzku takže... Síce ja som začala chodiť aj kvázi do druhého ročníka na strednej ale na inej škole zasa takže to bol zas prvý ročník, medzitým ma pustili domov ale som sa na to dáko "vykašlala" bola som trochu psychicky chorá tak som to nedávala proste...
Nie. Toho som sa vzdy najviac bala pretoze na konci roka riaditel cital mena ziakov so znizenou znamkou zo spravania alebo pokarhanim a museli prist do stredu dvora aby ich kazdy videl. Celkovo to bola dost rarita na nasej skole.
Pokarhanie triednou a poznámku v žiackej v znení, citujem: "Vaša dcéra počas hodiny matematiky držala v triede bez dovolenia mačku vo vreci".
Na vysvetlenie, bolo to mačiatko, do ktorého pred školou decká kopali, tak sme si ho vzali a striedali počas hodín vo vrecku na telesnú. Kým nezačalo mňaukať. Ale kamarátka si ho potom zobrala domov a ujala sa h
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a k teme, pokarhania som maval casto a ta dvojka nebola za nic konkretne, len sa to proste nazbieralo. posledna kvapka asi bola, ked ma zastupca nacapal ako vypinam poistky. podla mna bola ale chyba na strane skoly, lebo ziak by sa k poistkam v prvom rade vobec nemal dostat
alebo sa cela skola ohadzovala balonikmi s vodou, ale kedze ja som napustila prvy, tak som dostala jedina zapis
proste furt som mala nejaky problem, ale k dvojke zo spravania nikdy neprislo, u nas to bola aj celkom hanba mat dvojku zo spravania
+ podmienečné vylúčenie zo školy (mala ma rada triedna)
dvojka - za spravanie
štvorka - za vymeškane hodiny..
Na vysvetlenie, bolo to mačiatko, do ktorého pred školou decká kopali, tak sme si ho vzali a striedali počas hodín vo vrecku na telesnú. Kým nezačalo mňaukať. Ale kamarátka si ho potom zobrala domov a ujala sa h