nie ! nevydržala by som tie tuc tuc sračky čo by tam púšťali...(ach)
my si v triede púšťame z veľkých reprákov dnb alebo dubstep, občas tam niekto pustí Spirita a vtedy nastupujem ja a po krátkom rozhovore ide zase niečo počúvateľné polka chodby je u nás nasáčkovaná cez prestávky, niekedy aj učitelia... ale v pohode
U nás sa chodí na veľkú prestávku von takže nič Ale ako zvonenie máme songy:Né pietku né,Pátá,Love you like love song,Chtel bych být víc než prítel tvúj a takto parádne nám hrajú
rozhnodne nie .... kazdy pocuvame inu hudbu , a keby sa riaditelka rozhodla pustit tam nieco co dnes "fici" a hovno sa do toho vyzna , tak by to bolo cosi ako "LMFAO - party rock " .... a to je nehorazna sracka ... nesuhlasim ,
No tak dle toho jaká Keby pustili napríklad Funradio, aj by to šlo Ale ak by mi tam púšťali dajakého Beethowena, ak by som mala zlý deń asi by rozhlas schytal papučou Ale každý má mobil, u nás v škole si aj tak púštame svoju hudbu cez prestávky, takže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ja by som odmietala pocuvat hitparadovky a spolu so mnou zbytok skoly.
decká by mohli nejak súťažiť, a kto vyhrá, tak robí playlist na celý deň
jedine, že by hralo dačo neutrálne... povedzme, že klasiku
Spolužiak hrával, púšťal cez telefón pesničky (samozrejme so súhlasom vedenia školy) ale keďže je kokot tak mu to triedna zatrhla...
Lebo nech je to hocičo, nikdy sa tým netrafia do vkusu všetkých. A dotknutých jedincov to potom akurát tak rozladí.
A napadla mi klasika, že to je také neutrálne, ale pochybujem, že by to ocenili 14-ročné decká v puberte.
(preto i prvotná odpoveď bola nie
my si v triede púšťame z veľkých reprákov dnb alebo dubstep, občas tam niekto pustí Spirita a vtedy nastupujem ja a po krátkom rozhovore ide zase niečo počúvateľné polka chodby je u nás nasáčkovaná cez prestávky, niekedy aj učitelia... ale v pohode
Ale podľa mňa inak nie
@matusha
To hrá na základnej na Tilgnerovej v BA ako zvonenie
Resp. minimálne hralo ten jeden raz, čo som tam bol.
hudba je fajn len tam je ten problem že niekomu to nejde ...