Riešiť rieši ...ale na prd... To že im kupujú byty, dávajú im sociálne prídavky a nechajú ich utláčať a terorizovať bielych ... to nie je správne riešenie...
To chce nejaké radikálne riešenie a nie toto ...
Neviem prečo štát nekoná trošku radikálnejšie voči nim ale takto ich rozmaznáva ... Nepochopím čoho sa bojí ...
Načo to zakladáte? Nikdy..ale naozaj nikdy sa problém s cigáňmi nevyrieši...a prečo? no pretože ich je tu 500 000..to znamen, ževo vláde bude vždy strana ktora zvitazila hlavne vdaka nim....vid SMER...smer volili dochodcovia cigani....
Myslím,že máme na tom našom malom Slovensku väčšie problémy ako pár cigáňov...napríklad také rozkrádanie štátnej kasy a majetku,prevádzanie pozemkov a moc úzke vzťahy finančných skupín na vládu.
@mm47 ano som fejk,lebo tu nemam fotky ako som so svojou mrochtou a podobne..cmuk..ryp a picuj do niekoho ineho clovek si ta nevsima tak neviem o co ti ide
ps.a ja niesom ako niekto iny,ked ta ja stretnem v autobuse tak sa budem chovat inak
@ravn5 Zdieľam názor a radikálne by som zasiahol aj proti tým čo tvrdia že radikálne riešenia ktoré mali proti týmto neprispôsobivým občanom čo mali byť už dávno zavedené že sú nehumánne...
@promcorp No na to všetko treba radikálné iešenia ostáva po tých riešenia len ďalší problém... Kde zoženieme nových zlodejov ktorých si sami budeme voliť...
tzv. "neprispôsobiví občania". Nech urobíme to, čo Francúzi, vyžeňme ich. No a čo, že potom dostaneme pokutu a neviem čo, odoberú nám nejaké príspevky na neviem čo. V porovnaní s tým kvantom peňazí, čo ide teraz na dávky to bude ako tvarohová pena. Náš sociálny systém padne, ak to takto pôjde aj naďalej. Život so mňa spravil rasistu (prosti cigánom)....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
To chce nejaké radikálne riešenie a nie toto ...
Neviem prečo štát nekoná trošku radikálnejšie voči nim ale takto ich rozmaznáva ... Nepochopím čoho sa bojí ...
ps.a ja niesom ako niekto iny,ked ta ja stretnem v autobuse tak sa budem chovat inak
čo máš s tým busom ? nemáš nič lepšie na práci ako ma sledovať alebo čo ? (ROFL) si prisadni nabudúce ty hrdina.
tak to sa musis denne ukajat,je ich tu ovela viac a aj hlupsich
no zial v tom autobuse som nebol,a zial vtedy som ta nepoznal..ale mozno raz dame pizzu vo vedlajsom chode od restiky engerau