nie...mne to matka robila,keď som bol mladší a odpisovala mojím frajerkám...neskôr aj mojím chalanom...odkedy bývam u otca, nehrozí...a už by som to len tak nenechal..nech čítajú tie, ktoré pošlem im...
Nie,nemali. Ja si nečítam tie ich,tak oni nech nečítajú tie moje. Ale keby si ich náhodou prečítali tak mám problém jak hovado,lebo z tých 1000,ktoré mám uložené sa najmenej 200 nehodí pre ich oči
keby som nechal otvorený facebook , mobil na stole s otvorenými smskami , tak sa mi toho rodičia ani nedotknú dokonca mi nechceli otvoriť ani úradný list , lebo bol na moje meno a ja som potom platil pokutu z omeškania platby
tak isto ako @baggy a nezáleží ani na tom, že s tým nevedia robiť jednoducho by mi to nečítali...
moja mama dokonca chcela čítať moju knihu (rozumej mnou napísanú), chodila okolo nej dennodenne a predsa si ju nevzala, lebo som jej ju ja nedala (trošku som mala z toho srandu, že keby ju tak veľmi chcela čítať, tak si ju vezme)
a také, že denník rovno na stole otvorený, to bolo bežné a nikto sa ho ani nedotkol
Nemali by, mne to nerobia a jak viem ani nikdy nerobili. Ja im neberem mobil tak ani oni mne, a to isté aj počítač. Ale aj tak moc sms nepíšem takže by sa tam toho vela nedočítaly.
nic v zlom (mozno aj hej).. ale suhlasim s komentarom @17 a @45
niektore deti (pardon za vyraz, ale do cca.14tich ste este deti) a dokonca aj pubertaci by fakt potrebovali aby niekto dozeral na to, co po vikendoch, pripadne aj cez tyzden robia, lebo ako si vsimam, po svete beha coraz viac jedincov bez akejkolvek sebareflexie, len lenivi arogantny spratkovia so skodlivymi navykmi a detinskymi maniermi.....
ja az raz budem mat dieta, iste mu dam aj volnost, aj sukromie, ale urcite ho nenecham nech si robi co si zmysli... hlavne ak mam podozrenie, ze nerobi nieco prijatelne jeho veku
ak sa decko sprava ako treba tak nie.. ale ak robi bordel a zije stale u rodicov tak nech rodicia citaju... deticky, to nie je len o vasich pravach mate aj povinnosti...
nemám v mobile nič za čo by som sa hanbila a pred mamou nič neskrývam takže by mi to nevadilo a ona mi natoľko dôveruje že sa k takej somarine nemusí znižovať .
ani keď má to decko osem či deväť rokov, už len z tej strany že by tým ten rodič okamžite stratil jeho dôveru.. keď je dieťa spôsobilé na to mať mobil, je aj spôsobilé na to smskovať.. a neni snaď jedno či si to s niekým povie osobne alebo napíše smskou? prečo teda rovno nenamontovať odpočúvacie zariadenia na každé dieťa?
Mne mama raz čítala esemesky..také tie čo si píšem s kamoškami, ohováranie učitelov atd.atd...a potom mala este mesiac hlupe pripomienky akoze niezeby to, čo mam v mobile bolo nejako zaujimave..
Ale keby ste vedeli koľko detí bolo zneužitých práve preto, že o ich nevhodnej korešpondencii SMSiek alebo e-mailov nevedeli dospelý by ste sa čudovali. Pokiaľ dieťa nie je právne zodpovedné, zodpovedá zaň rodič a preto primeraná kontrola je nutná!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
nastastie moje smsky su take ze to by po prvej nechali tak
respektíve študovala kým som mal mobil (ach)
Odvtedy mám blokovacie kódy, všade iné heslo a nič si už nezapisujem. Vďaka mami a ja som ti dôverovala.
moja mama dokonca chcela čítať moju knihu (rozumej mnou napísanú), chodila okolo nej dennodenne a predsa si ju nevzala, lebo som jej ju ja nedala (trošku som mala z toho srandu, že keby ju tak veľmi chcela čítať, tak si ju vezme)
a také, že denník rovno na stole otvorený, to bolo bežné a nikto sa ho ani nedotkol
ja s tým našťastie doma problém nemám, rodičia mi nečítajú smsky, ja ich im čítam
Ja som si dala SMS na heslo,
Vlastne aj tak polovica SMSiek tam je typu "volané číslo je v dosahu"
Ale keďže som nikoho nezavraždil a informácie o bežných veciach nepovažujem za nebezpečnú zbraň, nevadilo by mi, ak by si to niekto blízky prečítal.
Ale žeby na to zasa mali právo ... Kde by právo na čítanie SMS nabrali?
naozaj si myslíš že by pomohlo, keby si rodičia prečítali ich smsky?
niektore deti (pardon za vyraz, ale do cca.14tich ste este deti) a dokonca aj pubertaci by fakt potrebovali aby niekto dozeral na to, co po vikendoch, pripadne aj cez tyzden robia, lebo ako si vsimam, po svete beha coraz viac jedincov bez akejkolvek sebareflexie, len lenivi arogantny spratkovia so skodlivymi navykmi a detinskymi maniermi.....
ja az raz budem mat dieta, iste mu dam aj volnost, aj sukromie, ale urcite ho nenecham nech si robi co si zmysli... hlavne ak mam podozrenie, ze nerobi nieco prijatelne jeho veku
moj nazor
Skúšala som už párkrát tak nechať denník, no nikto sa ho ani nedotkol
ani keď má to decko osem či deväť rokov, už len z tej strany že by tým ten rodič okamžite stratil jeho dôveru.. keď je dieťa spôsobilé na to mať mobil, je aj spôsobilé na to smskovať.. a neni snaď jedno či si to s niekým povie osobne alebo napíše smskou? prečo teda rovno nenamontovať odpočúvacie zariadenia na každé dieťa?