až do 16 si tam nemusela dať..aj tak to je osobitné more šak niekedy je 16ročný človek rozumnejši ako 18...ale hentie 13-14 ročné..na tom sa aj ja pozastavim
@micenzo ja nemam buzerantske meno, skor nez neco napises mohol by si si aj nieco zistit. a sorry ale podla mna normalny clovek ked si to precita tak hned pochopy ako som to myslel, ak nie tak je ten pedofil on
@natus39 no pochopyt mozno..ale urcite to nepochopi.. a prepac,ked ma niekto meno natuš a napisane chalan tak nebudem snad zadavat do googla co asi znamena natuš a urobim si mienku sam..tak isto ako keby som ja mal meno monika ,asi by si si to tiez nevyhladaval co to je..
@micenzo Fajn, tak choď za tými čo programovali hru Conquest Frontier Wars a vysvetli im že Natus sa pre robota nehodí, lebo je to buzerantské, a nech nabudúce upozornia že sa nehodí ak si hráči dávajú nick podľa obľúbených postáv z ich hry
@micenzo jasné, za to že hrávam hry tak som no-lifer hatters gonna hate. No keď som nevedel aký si mám dať nick, napadlo ma že ak si dám nick z hry tak to bude v pohode a nikto nebude hovoriť že je trápny, ale ako vidím, nájdu sa aj takí čo vravia že je buzerantský...
príliš skoro na vzťah.. keď som mala 13, som čítala rozprávkové knížky - fakt! To je len také hranie sa v puberte, človek musí vyzrieť na ozajstný vzťah.. to vek nezaručí..
13 určite nie, ako 16ročná som mala lásky kedy sme si večne vyvolávali, písali smsky, prezváňali, a keď sme sa videli, tak sme sa iba obaja červenali,chytili sa za ruku a prechádzali sa /asi som stará škola čo?/
som mala on mal 13 a ja 12 noo bol to taky vztah chodenie von zaruky smsky kazdodenne polnocne hovori atd... noo bo boli sme trocha vyspelejší a rozumnejší ľudia tak nam to klapalo doteraz
mala som paradoxne len v tomto obdobi, potom dlho dlho nic a nevidim nic zle na tom, ze som mala "frajera" v 13...nahodou to bolo mile, ako sme chodili na kofolu, zmrzlinu alebo sa len tak prejst, ale tusim sme vzdy chodili v ramci partie.a na to ze sme boli taki mali a nebyvali sme ani v tom istom meste nam to vydrzalo az tri mesiace bez mobilov a internetov....
samozrejme, ani vtedy ani s odstupom casu, som tie "vztahy" nepovazovala za vztahy, skor take blizsie kamaratstva s opacnym pohlavim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale narazal som na to ked si starsi/starsia zacne s mladsou/mladsim
@nemameno presne a ked sa dáka 14 ročná kurví dade to je tiež do plaču
niekolko
samozrejme, ani vtedy ani s odstupom casu, som tie "vztahy" nepovazovala za vztahy, skor take blizsie kamaratstva s opacnym pohlavim