@kolini a to idete o 13:00, že čakáš, že to bude poloprázdne? bavíme sa tu o potterovi, o herrym poterrovi potter, ktorý sa hrá len prvý týždeň... ŽIADEN film sa nepredáva tak, ako potter. ani twilight, ani ice age, ani madagaskar....
@kolini tak 15:20 je ešte taký čas... kedy sú deti v škole a rodičia v robote ale skús si pozrieť 18:20 alebo 19:00... ale inak mám rada takéto filmy, vtedy to v robote vždy tak rýchlo ubehne....
a kedy k nám prídeš robiť kariéru?
...trošku sme odbočili od témy... ale isto tam je veľa zadaných, takže...
joj ten plat na hodinu je naozaj biedny.. uplne mi to degradovalo vsetky chute tam ist.. ale ved pockaj, raz sa mi prachy minu =D este som si to napevno nerozmyslel, uvidim.. lebo chcem ist do Brna na VS, a pripravne kurzy budu cez vikendy, kedy by som mal cas na to kino... a neviem este ci na ne budem chodit, lebo mam pocit, ze je to v podstate zbytocnost..
avšak keby to bolo vlastnou vinou... ten človek vyzeral, ako keby bol mnou zadaný. a z jedného dňa na druhý som zistila, že vlastne ja som bola tá druhá.
No a nehanbím sa za to, bolo to fajn. Nebolo to iniciované z mojej strany. A aj keby bolo... no čo, nebudeme sa hádam správať podľa nejakých hlúpych pravidiel, ktoré som sa nedohadovala. Protizákonné to nie je
tak Ron mal take vidiny a videl tam Hermionu a Harryho ako sa bozkavaju nahi... a ta cervenovlasa baba, do ktorej je Harry zabuchnuty, tak mu davala zapnut rozopnutu bluzu.. uuuu
navaly su super.. par minut fuska a potom zas dlho klud =P
@kolini zase je rozdiel utorok a sobota... inak akože s harrym som skončila asi po druhom dieli, ale i tak by si to tu nemusel rozoberať... takto verejne
Jeho slova su svaté aj pre tých čo dali nie....lebo určite z ních polovica cigánila, a cigániť je horšie ako hovoriť pravdu a spravodlivo konať........
a potom ešte povedal: Veru, veru hovorím vám, kto vo Mňa verí má večný život.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
vzdy sa daju problemy vyriesit..
btw dnes idem na poriadnu pansku jazdu do Eurovea.. Harry Potter v gay stvorke =P
takze mi to vyslo =D tesim sa s tebou, ze som vtipny..
love seats netreba.. bude to tam urcite viac nez poloprazdne =P
vcera vraj nebolo predane jedine miesto na 15:20.. tak by som sa nemal snad strachovat.. teraz som to pozeral a je predanych len 8 miest
len ma strasis zas.. otca ti nahanam!
a kedy k nám prídeš robiť kariéru?
...trošku sme odbočili od témy... ale isto tam je veľa zadaných, takže...
vsetko sa ti naspat vrati, aj ked nie dnes este, zhniju tvoje potajomky oberane ceresne, zo stromov kamaratov co si oberaval necestne
moje oblubene a pravdive!
joj ten plat na hodinu je naozaj biedny.. uplne mi to degradovalo vsetky chute tam ist.. ale ved pockaj, raz sa mi prachy minu =D este som si to napevno nerozmyslel, uvidim.. lebo chcem ist do Brna na VS, a pripravne kurzy budu cez vikendy, kedy by som mal cas na to kino... a neviem este ci na ne budem chodit, lebo mam pocit, ze je to v podstate zbytocnost..
takže nakoniec brno? a čo si to mal v tom brne vyhliadnuté? už som zabudla....
ale ja nebudem robit skarede sluzby, aby som mal nieco bokom =D
no brno.. strasne vela mudrych znamych tam mam..
medzinarodne + anglina alebo masmedia..ale skor masmedia ako samostatny odbor.. uvidim.. musim sa pripravit na TSP a pod.
no pche... že škaredé služby... nechcem vedieť, čo si mám pod tým predstaviť
ty to dáš, veď si múdry chlapec
len tolko ze ja v to verim ;
Nic ich neospravedlnuje , vystrielat
som som.. ale tych tam ide viac.. ovela viac =D
inac v Eurovea to vypadalo v Palace Cinemas dost mrtvo.. tam by sa pracovalo =D
77°37’10.16″N 91°5816.21″W ... tam musi byt fajn
tak odchadzali sme 17:46, a stale bol pokoj...
filmez nebol pre deti! boli tam nahe tela..sex.. a skarede veci.. bubaci vyskakovali vela tmy..
tam to chodí v takých návaloch... vieš...
no ale tak mi to bolo aj celkom ľúto, tak ale čo už, veď ideme ďalej, čo s tým už teraz
tak Ron mal take vidiny a videl tam Hermionu a Harryho ako sa bozkavaju nahi... a ta cervenovlasa baba, do ktorej je Harry zabuchnuty, tak mu davala zapnut rozopnutu bluzu.. uuuu
navaly su super.. par minut fuska a potom zas dlho klud =P
a nech citaju! aspon im doseriem zazitok z filmu =D
kto si ako urobi... tak ma =D
Ježiš povedal, milujte sa a rozmnožujte sa!
Jeho slova su svaté aj pre tých čo dali nie....lebo určite z ních polovica cigánila, a cigániť je horšie ako hovoriť pravdu a spravodlivo konať........
a potom ešte povedal: Veru, veru hovorím vám, kto vo Mňa verí má večný život.....
ták birdzáci a teraz buďte múdry!!!!..........
kto ste bez viny, hoďte do mňa kameňom.....filip