orientáciu neee, ale už len na birdzi alebo na iných portáloch, je človek tak povediac "iný" .... viac otvorený. Ale možno to je len skryté ja, ktoré takýmto spôsobom výjde na povrch
mám takú potrebu. zvlášť ked sa prejdem po našom malom mestečku a 98% báb v mojom veku sú jak cez kopirák, stejné oblečenie, správanie, debilný výraz...
Naopak ja som vždy chcela byť normálna, byť ako ostatní vlastne ešte stále chcem byť tak trocha aj keď viem že to je mojou povahou a povahu ťažko zmeniť takže len dúfam že raz nájdem ľudí ako som ja aby som sa necítila divne.
Ľudia nesnažte sa byť iní.. Jednoducho sa nenechajte strhávať davom a ani sa prehnane tváriť, že vy proste musíte byť odlišní. Budte proste sami sebou. Nech už to znamená čokoľvek. Potom prestanete riešiť podobné pičoviny.
Mozno,ale vzdy som si povedal,ze musim byt sam sebou,nikdy sa nedať ovplyvnit ludmi,niektorým sa zdám super a niektorý ma možno považujú za bifloša/čudáka,ale je pravda,že nikto ma nepozná na 100% a držím sa hesla:,,Iní sa mi smejú,že som iný,ja sa im smejem,že sú rovnakí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To chces povedat ze si lesbicka?
@14
Keby zapadám tak nenávidím seba sa (/˛-)
Prišlo by mi blbé byť tuCHtový CHlovek...
Alebo CHelkovo sa považovať za CHloveka (/˛°)
Byť sám sebou je podla mňa základ a názory ostatnýCH alebo kludne aj CHelej spoloCHnosti sú mi totálne ukradnuté...
Takže mi príde blbé že máš len potrebu a neCHiníš sa >xD