jj, najtrpanejšie na tom bolo, že som si toho človeka pridal úplne nechtiac k priateľom a nakoniec sme si strašne dlho písali, až sme zistili že chodíme na rovnakú umeleckú školu, v rovnaký deň a v rovnakú hodinu tak sme sa raz mali stretnúť a hmm, od vtedy som zástanca že virtuálny a realny svet by sa nemal preliňať
Ano, a nebolo to vôbec trápne, bolo to nádherné odvtedy spolu chodíme, aj keď sa kvôli vzdialenosti nemôžme veľmi často stretávať, a už sa veľmi teším ako ho v piatok zase uvidím
@36 a áno, stretla som sa, samozrejme, cez pokec ako pubertiačka. Nemyslím si, že by to malo byť trápne, stretávala som sa s niekým, až keď som už mala záujem sa s ním stretnúť, tzn keď ma zaujal a preto sme sa takmer vždy mali o čom baviť...nikdy z toho nijaký vzťah nebol. Trápne bolo skôr to, keď niekto poslal svoju dosť nerealistickú (samozrejme, lepšiu ako originál) fotku a potom som bola polku stretka v prdeli A možno raz - dvakrát sa mi stalo, že bol naživo iný ako cez net a reč viazla...to bolo trochu trápne.
najlepšie na tom je, že sa mi s ním tak dobre písalo, že som mu nechcela poslať fotku (nech sa to neposere). Kým sme nevedeli ako vyzeráme, bolo to také tajomné...a úprimné. Tak som mu schválne poslala fotku , kde sedím na latríne. A on sa aj tak chcel stretnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
detstvo SUCKS!
3x plánované
takze ja s tym nemam ani problem..
a ze tebe to pride trapne je tvoja vec..
a odkedy som na výške, tak raz za čas stretnem niekoho z birdzu.
potom ďalší raz, to bol môj dvojtýždňový frajer
a potom raz a týpek nedošiel
od vtedy sa už nestretnem nikdy s nikým!
Milo to dopadlo.
ale už som aj neplánovane stretla pár ludí z internetu (birdzu)
a dokonca som si tak našla kedysi aj frajera a mám kopu priateľov až doteraz
@36 a áno, stretla som sa, samozrejme, cez pokec ako pubertiačka. Nemyslím si, že by to malo byť trápne, stretávala som sa s niekým, až keď som už mala záujem sa s ním stretnúť, tzn keď ma zaujal a preto sme sa takmer vždy mali o čom baviť...nikdy z toho nijaký vzťah nebol. Trápne bolo skôr to, keď niekto poslal svoju dosť nerealistickú (samozrejme, lepšiu ako originál) fotku a potom som bola polku stretka v prdeli A možno raz - dvakrát sa mi stalo, že bol naživo iný ako cez net a reč viazla...to bolo trochu trápne.
najlepšie na tom je, že sa mi s ním tak dobre písalo, že som mu nechcela poslať fotku (nech sa to neposere). Kým sme nevedeli ako vyzeráme, bolo to také tajomné...a úprimné. Tak som mu schválne poslala fotku , kde sedím na latríne. A on sa aj tak chcel stretnúť...