a teraz posledné roky to stále brat donesie a nikto iný nič. ale stále ideme s mamkou traja do lekárne kupovať šampón a pohádame sa tam o tom, pre koho je.
Keď som bola malá, tak sa u nás v škôlke rozšírili a všetky dievčatá s vlasmi po pás mali vši :/ bolo to strašné, bála som sa, že mi vycucajú úplne všetkú krv, lebo jedna baba v škôlke nás tak strašila
Áno, chytila som ich v nemocnici od cigánov... A baby, ktoré mali zafarbené vlasy nechytili...takže ak idete do nemocnice a máte farbené vlasy, nemusíte sa báť, že by vás spoluobčan nakazil. A v škôlke som nechytila nič. Tam boli kultivovaní ľudia...
áno keď som bola prosím pekne na liečení, kvôli alergiáma dýchacím cestám (ale trištvrtina sme to mali vlastne ako "tábor" na tri týždne za tisícku sk, a bolo tam aj niekolko detských domovov) tak som si odtial doniesla zápal priedušiek a vši
a mamina mi vravela že mám v hlave malé zvieratká a ja som celá šťastná sedela vo vani s tým otrasným šampónom a predstavovala som si, ako mi v hlave behajú malé sloníky a žirafky a zebričky a ... tak
Áno, v škôlke. A taktiež mi mama vravela, že mám v hlave ZOO, tak som bola celá nadšená, že mi tam malé klokany skáču a niekto tam predáva fajnú cukrovú vatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a teraz posledné roky to stále brat donesie a nikto iný nič. ale stále ideme s mamkou traja do lekárne kupovať šampón a pohádame sa tam o tom, pre koho je.
a ten sampon som preventivne vyskusal,a celkom dobry,vyzrelo to sicku haved vo vlasoch a ani lupiny som nemal