vieš lebo je zaujímavé, že s jednou babou som chodil dokopy takmer 7rokov a nakoniec som zistil že k nej nič ale absolutne nič necítim :// a pred nedávnom som chodil s jednou babou asi 2,5 mesiaca ale to bolo úúplne niečo iné normálneže v siedmom nebi
ale chýba mi ten pocit keď som sa na neho pozrela a pri srdci ma zahriala taká príjemná spokojnosť, lebo som vedela, že on je ten človek s kým chcem byť, pri kom sa chcem ráno zobúdzať...
@bielyodpor ste hrali 3. ligu tusim kedysi a teraz hrate o jednu sutaz vyssie ako my vo futbale a este mate aj viac obyvatelov a vlakovu stanicu !!! no proste velkomesto
@samyel to kurva nerob !!! lebo jedina nadej tohoto sveta je (normalne zmyslanie ludi) a ked budes bezohladny bude to na kokot uzavrety som dost aj ja ale co uz no
áno.. je to krásny pocit cítiť motýle v bruchu, cítiť ako sa s tebou točí svet, zrazu vidíš všetko len v tých najjasnejších farbách... a potom zrazu začne ťa ignorovať, je k tebe hrubý a celý ten raj na zemi ľahne popolom... nechcem sa už NIKDY zamilovať! NIKDY!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
vieš lebo je zaujímavé, že s jednou babou som chodil dokopy takmer 7rokov a nakoniec som zistil že k nej nič ale absolutne nič necítim :// a pred nedávnom som chodil s jednou babou asi 2,5 mesiaca ale to bolo úúplne niečo iné normálneže v siedmom nebi
to poznám haa ty si z Gajar?
z ďalšieho bohom zabudnutého miesta Veľké Leváre
ale chýba mi ten pocit keď som sa na neho pozrela a pri srdci ma zahriala taká príjemná spokojnosť, lebo som vedela, že on je ten človek s kým chcem byť, pri kom sa chcem ráno zobúdzať...
potom nie, vzťahy boli ale nijaké motýle a zbláznenie
a teraz s priateľom mi to vydržalo asi mesiac, také pobláznenie .. ale teraz už mám naspäť svoj "zdravý" rozum