Mali ste už dakto poriadnu svalovú horúčku???...mám tušenie, že to postihlo aj mňa, ledva sa dokážem pohnúť, bolia ma všetky svaly v tele... už som to raz zrejme mala, vtedy ma s tým poslali k lekárovi ale nič sa mi nestalo, len ma zaujíma či je to nebezp
paneboze...."ci sa mi daco stane?" sak to je obycajna svalovica...a nazyva sa to svalova horucka...lebo svaly mas prehriate...lebo sa ti pri velkej aktivite tvorila kyselina mliecna.....
vsak svalovica vznika ked niekedy vykonavas nejaku vacsiu aktivitu ako inokedy..naporiklad nebicyklujes, a ides na turu....
ak hej sak tak to je normalne.. mala som aj take svalovie ze som sa nemohla ani hybat oddychuj ono to prejde je to to ze sa tvori kyselina v svaloch lebo sa nedostatocne dycha pri cviceni
mno neviem, svalovicu som už mala veľakrát ale toto mi pripada iné... ja sa ledva hybem...viem o tvoreni kyseliny mliecnej..lenze mam zimnicu a ledva hybem prstami na rukach, tazko sa mi dycha a koncatiny mi idu odpadnut
to nie je svalovka, to obcas byvava ked sa clovek velmi presili, ale neviem jak je take nieco u dievcata mozne cital som o tom len ked niekto zle a velmi casto posiluje a moze pretazit telo, vtedy moze mat horucku az 40, zimnicu a dost odstavene telo aspon take nieco som cital, ja osobne som take nezazil
hlavne aki su vsetci mudri...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vsak svalovica vznika ked niekedy vykonavas nejaku vacsiu aktivitu ako inokedy..naporiklad nebicyklujes, a ides na turu....
hlavne aki su vsetci mudri...