Ahojte ... Takže práve som dofrčala domov aj s dvoma poldňovými mačiatkami ktorým zomrela mama. Neviete ako sa o nich postarať aby prežili? Každé 3 hodiny vypili 5 ml Sunaru. Ešte niečo im treba dávať ? Alebo nejako inak ?
Mačiatka nemôžu piť sunar .Má to úplne iné zloženie ako je vhodné pre mačky.Akurát z toho budú hnačkovať. V zverimexoch a u veterinárov sú mlieka špeciálne pre mačky. A starať sa o také malé mačiatka nie je vôbec jednoduché okrem toho že potrebujú kŕmiť každú hodinu, potrebujú masírovať brušká inak sa im nebude tráviť
no tak to ti veruže nepoviem tam by bolo najlepšie len mlieko od mačky iné asi ti piť nebudú lebo su slepé, možno ak by bola druha mačka by si ich privlastnila ale to pochybujem tie mačiatka asi dlho neprežijú podľa mna
Pokiaľ im chceš naozaj pomôcť, tak by bolo lepšie nájsť mačku s mačiatkami...
Pamätám si že pred rokom nám zmizla mačka keď mali mačiatka asi dva týždne a aj tak sme neboli schopní sa o ne postarať a bola som úplne nadšená keď som zistila že sused oproti má mačku s mačiatkami...
podla mna by si sa mala poradit so zverolekarom.. to je najistejsie... a ak sa o nich budes dobre starat mozu prezit len to bude chciet vela casu, pozornosti a starostlivosti
Fuha, mali sme dost maciek.. v tvojej situacii to bohuzial vidim dost cierno. maju fakt malu sancu na prezitie. Ako uz bolo vyssie spomenute, skus im najst nahradnu mamu, inak to zrejme nepreziju. Ale v kazdom pripade ti drzim palce, su prazdniny, casu dost, tak ich mozes skusit vypiplat
ano je to velmi tazke postarat sa o take malinke maciatka... pokial by si nenasla nejaku maminu pre ne tak urcite si davaj pozor aby si ich len neprelievala mlieckom musis mat presne intervali a je strasne dolezite to masirovanie brusiek...dufam ze budu v pohode.. drzim ti palce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a jéééj, prvýkrát mám prvý príspevok
» www.vyzivapsovamaciek.sk/clanky-o-vyzive...
Pamätám si že pred rokom nám zmizla mačka keď mali mačiatka asi dva týždne a aj tak sme neboli schopní sa o ne postarať a bola som úplne nadšená keď som zistila že sused oproti má mačku s mačiatkami...