chodím na gympel...v škole je celkom sranda ale chýba mi taká nejaká najkamoška..s tým som sa zmierila, že v škole nemám spriaznenú dušu, lebo mám najkamarátku susedku, ktorej sa môžem vždy vyrozprávať a ktorá odchádza na výšku...to znamená ked prídem dom
@mshetfield dzifka rezka mas dost rozumu nechcem ta tu poucat ale tak aj dopadnes tak to si asi slaba osoba s ktorou mozu manipulovat cudzi povedia nazer sa ako svina a spravis to aj ked ti to je proti tvojej voli
@stuntbiker áno, máš pravdu, som slabá osoba, ale ja som jej neporadila aby sa napila ako sviňa, ale u mňa to bolo také isté, nepila som, a ani som nevedela prečo, ale čo je zlé na tom, ak človek pije, ale neožiera sa ako sviňa? ak má svoju mieru?
ak niekto nechce piť, nech nepije.
neradím jej aby pila, keď nechce.
pi, ale nie do nemoty, do bola iba rada... a ona ju buď zoberie, alebo nie...
Heh ja chodím tiež na gympel, a akosi sa nám piatim babám podarilo skĺbiť dohromady alkoholikov a abstinentov (v pomere 2,5 ku 2,5 ). Ale to je teraz od veci...Máš v triede niekoho s kým tráviš viac času alebo tak nejak? Niekedy postačí keď sa otočíš na stoličke o 180° a zakecáš sa s babami, ktoré sedia za tebou (pokiaľ samozrejme nesedíš v poslednej lavici) Nechce sa mi veriť tomu, že ťa baby ignorujú len preto, že nepiješ. Treba zaťať zuby a porozprávať sa s dakým. A aj keď ti možno pripadajú nepríjemné za to že pijú, možno keď ich spoznáš lepšie, tak ti budú viac po srsti..alebo daj im šancu viac ťa spoznať...ja som tiež za názor že nepotrebujem chľast k tomu aby som sa zabavila ale "tá dnešná mládež... "
dakujem vám i ked vlastne ja mám kamarátov ale nie takých že by sme sa vybrali von a pod. možno len potrebujem nejaký čas, ale dakujem za rady a povzbudenie
Ahoj, zaoberám sa tým istým problémom, tak isto som gymnazistka a taktiež by som brala dajakú kamošku/y ktoré by sa nemuseli ožierať za každú cenu. Keď budeš chcieť dajak sa ozvy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
chapem to, ze proste sa asi necitis dobre v spolocnosti takych dievcat co piju atd.
ale to fakt v skole nikto iny nie je ?
..kvak..
a k teme.. na to sa vyser! naco ti je hejno prazdnych priatelstiev?
..kvak..
nemyslim to zle...
..kvak..
ak niekto nechce piť, nech nepije.
neradím jej aby pila, keď nechce.
pi, ale nie do nemoty, do bola iba rada... a ona ju buď zoberie, alebo nie...
..kvak..
..kvak..