Ahojte. Mam asi 3 rocny PC s Windows XP. Pred tyzdnom som mal na disku C, asi 3,35 GB volneho miesta kedze moj OS je legalne zakupeny pravidlne mi chodia aktualizacie, naposledy ich prislo 7 ked som ich nainstaloval volne miesto na mojom disku sa scvrklo
vsetci mu radite vytriedit hovadiny ale to je somarina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
on toho 3,5GB nezaplnil podla toho co pisal..ale to OS aktualizaciami!
ano jedna vec je vyhadzat somariny..ale druha ze on ich vyhadze a bude mat nove aktualizacie a zase mu miesto ubudne!
riesenie?...zalohuj data! ...a preinstaluj OS s tym ze das plny format disku..fakt jedine riesenie ktore by bolo ucinne
preco toto treba robit raz za cas?..lebo vidite kvalitu OS od MS. stoja za prt lebo len tahaju aktualizacie ktore system este viac ------ a zaberu miesto.preto som zakazal aktualizovat OS.a preto hajim viac XP ako Vistu lebo ta je rovnako ---.podla mna MS mal este stale opravovat chyby XP a prip vynovit dizajn..a mali bezplatne zaslat legalnymuzivatelom OS nove CD s vynovenym systemom stabilnejsim...v takomto pripade by sa hovorilo o spolocnosti ktora za nieco stoji...nemam co viac dodat...len ze skoda ze u nas je tak malo aplikacii podporujucich OS MAC
No cCleaner som zapol vycistilo to asi 200 MB ale viac nic defragmentacia disku nepomohla ete je tam jedna moznost: usetrit miesto na disku kompresiou jednotky no nevyznam sa do toho co to urobi...ma s tym niekto skusenosti???
no ja mam legalny system aj od MS XP ale nechodia mi pravidelne aktualizacie.
hmmm zalohovat data mozes. aky mas objem dat na disku C? to si nenapisal hadam nie 3,35GB.
kompresiu som nikdy nepouzil napr.
200 MB je dost malo.
Pozor mam to. jeden problem moze byt pri stahovani hovadin z netu kde sa ti to vseto uklada do PC. takze si to prosim ta pozri. takto napr. opera alebo iny prehliadac to uklada a ty ked to nevymazes tak to tam je a tak ti to zabera miesto v PC. uz sa o tom raz debatovalo inak.
potom mozes nieco odinstalovat. pokial ten program nepouzivas. Ale zasa aktualizacie na win. nie su pravidelne pokial viem. takze to ti vela miesta nezabere. to nemas sancu.
Caute, ja som minule zistil,ze mi miesto na disku kradla Avira. Je to perfektny antivirusovy program, navyse je zadarmo, ale ma svoj vlastny TEMP folder, kde bolo 1,70 GB dat.
Skuste si skontrolovat zlozku:
C ocuments and SettingsAll UsersApplication DataAviraAntiVir DesktopTEMP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
perfektna vecicka ktora ta zbavy tony zbytocneho balastu.
on toho 3,5GB nezaplnil podla toho co pisal..ale to OS aktualizaciami!
ano jedna vec je vyhadzat somariny..ale druha ze on ich vyhadze a bude mat nove aktualizacie a zase mu miesto ubudne!
riesenie?...zalohuj data! ...a preinstaluj OS s tym ze das plny format disku..fakt jedine riesenie ktore by bolo ucinne
preco toto treba robit raz za cas?..lebo vidite kvalitu OS od MS. stoja za prt lebo len tahaju aktualizacie ktore system este viac ------ a zaberu miesto.preto som zakazal aktualizovat OS.a preto hajim viac XP ako Vistu lebo ta je rovnako ---.podla mna MS mal este stale opravovat chyby XP a prip vynovit dizajn..a mali bezplatne zaslat legalnymuzivatelom OS nove CD s vynovenym systemom stabilnejsim...v takomto pripade by sa hovorilo o spolocnosti ktora za nieco stoji...nemam co viac dodat...len ze skoda ze u nas je tak malo aplikacii podporujucich OS MAC
hmmm zalohovat data mozes. aky mas objem dat na disku C? to si nenapisal hadam nie 3,35GB.
kompresiu som nikdy nepouzil napr.
200 MB je dost malo.
Pozor mam to. jeden problem moze byt pri stahovani hovadin z netu kde sa ti to vseto uklada do PC. takze si to prosim ta pozri. takto napr. opera alebo iny prehliadac to uklada a ty ked to nevymazes tak to tam je a tak ti to zabera miesto v PC. uz sa o tom raz debatovalo inak.
potom mozes nieco odinstalovat. pokial ten program nepouzivas. Ale zasa aktualizacie na win. nie su pravidelne pokial viem. takze to ti vela miesta nezabere. to nemas sancu.
Skuste si skontrolovat zlozku:
C ocuments and SettingsAll UsersApplication DataAviraAntiVir DesktopTEMP