jasne ze ano...preco by som sa nemala? ja sa malujem rada ved co moze byt lepsie ako to, ked zena dokaze zvyraznit to pekne na sebe a pripadne od toho menej pekneho decentne odviest pozornost
v lete maximalne zamenim make-up za BBcream, ale taky normalny, azijsky, od Missha. a zmatnujuci, transparentny puder je nevyhnutnost
V poslednej dobe sa dosť machlím ale tiež zvažujem kúpu BB krému od Loreal-u .-D takže uvidíme či sa budem alebo nie. Inak minulé letá som sa nemaľovala ,len špirála a balzam na pusu .
@flysser v lete sa človek viac potí aj na tvári a je to nepríjemné trošku mať pocit, že si si namočil ksicht do panvice s olejom preto to používanie makeupu treba čo najviac zredukovať
Pleť mám stále fľakatú, čiže make-up potrebujem stále. Stále sa lesknem, v lete práveže aj oveľa viac, čiže púder potrebujem stále. A oči mám malé stále, čiže čierna tekutá linka a riasenka sú mojou základnou výbavou tiež stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
v lete maximalne zamenim make-up za BBcream, ale taky normalny, azijsky, od Missha. a zmatnujuci, transparentny puder je nevyhnutnost
missha je pravy azijsky BBcream.
i keď, keď sa mi nechce, tak tak chodím bez ohľadu na ročné obdobie