Malý chlapček - operácia - málo peňazí - stačí 1 hlas
Kliknite prosím na tento link, dajte hlas a umožnite tak nákladnú operáciu malému chlapcovi, na ktorú rodina nemá peniaze... ďakujem ... ak chcete pomôcť, môžete hlasovať každú hodinu
@drejka a čo som mal čítať, ten link tam nebol...........a ja ľuďom chcem dôverovať....no takýchto ojebávakov by som zajebal nejakým drúkom.......filip
a vy si myslíte že charitatívne organizácie ojeb nie sú? ak chceš pomáhať tak rovno teraz keď výjdeš von a uvidíš niekoho v piči.. a ne zbabelo posielať peňáz ktorým sa len nabalí nejaký kokot a tam kam má prísť dôjde minimum z toho
za hodinu zomru v Afrike stovky deti, mna uz pribeh nejakeho decka nedojme, teraz bolo v spravach nejaky maly z britanie, keby sa narodil v tretom svete ani pes po nom nestekne zdochne rovno na ulici, ak tam daku maju ...
ďakujem tým, čo hlasovali... neviem, neoverovala som, či tam nejaká suma je, alebo nie je... je to bratranec mojej spolužiačky, ona mi to povedala... a ja som len chcela pomôcť......
@janehonda k tvojmu IQ sa vyjadrovať nebudem, ale tie nadávky si vyprosím... je mi jedno, či budeš hlasovať, alebo nie... rob si čo chceš... nie je to moje "decko", nikdy som ho ani nevidela... ide len o dobrú vec, ale to je už jedno....
@somslavka za 1. ak si si nevsimla vecina lud na teba nadava ovela horsie ako ja a od nich si to nevyprosujes??? za 2. nevedela som ze to neni tvoje decko pretoze o tej stupidnej sutai som vedela uz davno takze som sa neobtazovala zistit ci je tvoje ci nie..stacil jediny podlad na odkaz na stranku a vedela som co je zac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» lesk.cas.sk/zlaticko2011/pr...
@drejka @plyn
a to vypovstvenie môže byť rýchlo..........
zahráva sa vyššou mocou...........filipko
ešte, že vás mám.....
hanba.. nenávidím takéto "súťaže"
oko za oko zub za zub
..kvak..
Sa čudujem, že to tu ešte je!
Aspoň tu vidno veľké rezervy portálu a pohotovosť nasadených adminov.