Príbeh jedného muža. Keď bol na pohrebe svojej matky, stretol sa tam so ženou, ktorú do tej doby nikdy nevidel. Pretože táto žena bola tak krásna a okúzlujúca, okamžite sa do nehjo zamiloval. Pretože však bol veľmi hanblivý, nespýtal sa jej na telefónne č
Podla mna sa chcel stretnut znova s tou zenou a ked videl ze prisla na pohreb jeho matky predpokladal ze pride aj na pohreb jeho brata ak ho zabije kedze jeho brat je tiez rodina s jeho matkou na pohrebe ktorej bola. To je jedina vec co ma napada, aj ked je to sialene
áno ale sranda je, že túto otázku som naozaj dostala u psychologičky a pre mňa bola odpoveď jasná... veď láska je láska ale nemyslím, že by si teta psychologička myslela, že som kvôli tomu teraz schopná niekoho odpratať zo sveta
som nevedela ze uz je to take zname, ja som to dnes pocula prvy krat a este som zmenila pohlavia aby sa to nedalo vygooglovat
Oficialna odpoved:
Muž dúfal, že sa s ňou stretne opäť na pohrebe.
Pokiaľ ste odpovedali správne, premýšlate ako psychopat. Tento test vytvoril jeden slavný americký psychológ, aby otestoval, či niekto má mentalitu vraha. Drvivá väčšina uväznených masových vrahov odpovedala na tento test správne. Pokiaľ ste neodpovedali správne, je to pre vás dobrá správa - nemáte myseľ psychopata a potenciálneho vraha. Pokiaľ vaši priatelia odpovedali na test správne, tak vám doporučujem, aby ste si od nich držali odstup.
...neviem, mne ten test prišiel vždy úplne odveci... nenazbiera dosť odvahy aby sa prihovoril ženskej, ale brata si zabije v pohode... ale zas v tom je asi práve ten psychopatizmus, že?
JE TO UPLNE LAHUCKE, PRIDE NA TO AJ MALE DECKO A PSYCHOPAT SI TU JEDINE TY AJ S DEBILNYMI VYMYSLENYMI STATISTIKAMI. A PRECO MAM DPC ZAPNUTY CAPS LOCK??
@ssnehulienka ja si tu o nikom nemyslim ze je psychopat. len som skopirovala vysledok. Mna osobne nenapadla ta moznost tak som chcela vediet, ako sa na to pozeraju ini...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a áno, znamená to, že zmýšľam ako vrah...jupí
úplne jednoduché.
Oficialna odpoved:
Muž dúfal, že sa s ňou stretne opäť na pohrebe.
Pokiaľ ste odpovedali správne, premýšlate ako psychopat. Tento test vytvoril jeden slavný americký psychológ, aby otestoval, či niekto má mentalitu vraha. Drvivá väčšina uväznených masových vrahov odpovedala na tento test správne. Pokiaľ ste neodpovedali správne, je to pre vás dobrá správa - nemáte myseľ psychopata a potenciálneho vraha. Pokiaľ vaši priatelia odpovedali na test správne, tak vám doporučujem, aby ste si od nich držali odstup.
Aby mohol znova stretnut tu zenu.
Mam zmyslanie vraha ! Zachrante sa kto mozete
zdieľam názor
to všetko je pekné, ale je tu chujovina.
Neznamená to ,že zmýšľame ako psychopati, ale že len proste zmýšľame správnym smerom a páli nám to. A nie, nie je to len môj alibizmus...