Potrebujem poraďiť mam 17 a páči sa mi dvievča,ktoré má 20.Mám ju veľmi rád ale neviem ako jej to mam povedať,sme dobrý kamaráti. Tak píšte ako by ste to riešili vy a ako by ste vy baby na to reagovali.Dik
myslim ze nebude lahke jej to povedat... ked nevies ako moze zareagovat.. je lahke niekomu poradit ze nech jej to povie...ps: daj si zopar poharikov pojde to lahsie
ja osobne neviem ci by osm chodila s mladsim chalanom..predsa len sa mi paci stary zauzivany zvyk ze chalan ma byt starsi....ale ked ju mas rad riskni to a naznac jej to a sleduj ako bud ereagovat
pozri to neni problem mam kamoša ten má 15 a jeho holka ma 20 a su spolu tiež šťastný tak to je v pohode vek neni rozhodujuci pokial sa mate radi tak to je uplne super
no tak bud musis byt velmi vyspely alebo ona musi byt na svoj vek decko aby vam to fungovalo...osobne co poznam baby vo veku 20 rokov ziadna nema chalana pod 20 takze hm no neviem...ja osobne neletim na starsie
pozri, môj kamoš má 10, jeho priateľka 20 a sú spolu šťastní ale teraz vážne...
neviem prečo si ľudia pýtajú v diskusiách rady ohľadom svojho ľúbostného života, keď sa nakoniec aj tak VŽDY každý riadi podľa svojho srdca... takže to skús, aj keby ti všetci povedali nie
skus jej nactnut. co mas nvoeho? a chlapca takto nic? nie? a co vari sa ti pacia daky ... podla odpovedi ... a ides na to. ak ma frajera alebo o dakeho stoji tak to nemusi ani sksuat. je to trafene co som sem pisal ale moze dopomoct ....
ale skus to za to nic nedas. mne sa tiez pacili vzdy starsie a ak jej sa pacia mlady, tak mas uspech. jednoducho sa jej pytaj ci ma dakho a aky sa jej pacia, vksu. aby si vedel na com si ... ale moze napisat, aby ta doradila, zneistila aj take mas. tkaze jej to racsej asi napis na rovinu. ze k nej citis nieco viac ako kamaradstvo. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ked len maš kad nema to zmysel na jeden rok.
A počkal by sim čo uroby ona.
neviem prečo si ľudia pýtajú v diskusiách rady ohľadom svojho ľúbostného života, keď sa nakoniec aj tak VŽDY každý riadi podľa svojho srdca... takže to skús, aj keby ti všetci povedali nie
ale skus to za to nic nedas. mne sa tiez pacili vzdy starsie a ak jej sa pacia mlady, tak mas uspech. jednoducho sa jej pytaj ci ma dakho a aky sa jej pacia, vksu. aby si vedel na com si ... ale moze napisat, aby ta doradila, zneistila aj take mas. tkaze jej to racsej asi napis na rovinu. ze k nej citis nieco viac ako kamaradstvo. ...