Čau, potreboval by som poradiť! Mám 15 rokov a ešte som nebol so žiadnou babou vonku. Ale dnes mi jedna napísala že či by som s ňou zajtra nešiel. Noo... Je tu taký menší problém. Dosť sa bojím a proste si to neviem... Pokračovanie v komentároch!
...predstaviť že o čom by som sa mal s ňou rozprávať a tak... Myslíte že mám isť s ňou von alebo mám ešte čakať. Alebo poprípade nejaké rady že o čom by som sa s ňou mohol baviť! Ďakujem všetkým za pomoc!
záleží jaký typ dievčata...niektoré toho nakecajú že stačí len počúvat a vyberat si stémy....ale potom sú aj také zamlklé a vtedy si musíš trošku máknut noo zachytit niečo spoločné v každom prípade nevyšiluj a nestresuj
Si šťastný človek ...ja aj pozývam baby na víno, pivo, pokecať niekde len tak v meste a jak hádzanie hrachu o stenu, že sa musia učiť alebo že skoro vstáva zajtra a zatĺkačky furt ...aj ma to štve, ale tak buď aspoň ty rád, že je to tak ako to je
@nun12 dobre si spravil ... alfa samec je nedostupný! Musíš hrať formy a ukázať jej že si samostatná jednotka .. pamätaj že vôňa pičky je silná vec ... nenechaj sa zmiasť! Bud Odvážny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov