Ak si to to niekto precita tak ma pravdepodobne hned odsudi.mam rok priatela...ma 21 rokov...doteraz som o nom rodicom nepovedala..az vcera.robili strasny bordel a komplet vsetko mi zakazali...sklamali ma.ja som im doverovala a chcela som aby doverovali a
Ak by si im skutočne dôverovala, netajila by si im, že máš rok priateľa. Tak potom tu nehraj na city...
Posaď ich do obývačky, povedz im čo a ako cítiš..a rozumne sa s nimi porozprávaj o tom všetkom, povedz im pravdu. Rodičia si to dosť cenia, ak si otvorená a neklameš.
To sú len prvotné nervy, prehnaná starostlivosť každého rodiča. Vidno, že ťa majú radi a ty ich chceš teraz odpísať? Myslia si, že robia pre teba to najlepšie. Tak ich trošku cháp...
@kuko75 Tak potom možno majú pravdu, získaj si ich dôveru, ukáž, že si rozumná. Vyplakávať sa neoplatí... vôbec nie na internete, chyť sa činnosti, pomôž im, hocčo..
@kakuseibakaism v ociach mojich rodicov su 20 rocny chlapci hned pedofili a vrahovia...chapem ze sa boja ale nedali mi ani sancu aby som im ho predstavila
jaj deti, deti.... to je z toho, že klamete rodičom. Potom sa nesťažujte, keď sa rodičia hnevajú. Moja sestra tajila frajera asi 2 mesiace, on ju ešte dlhšie, rodičia z toho boli na nervy. O mojom vedeli ešte skôr než som s ním začala chodiť a nebol s tým najmenší problém, aj keď je starší ako ja, aj ako sestra a ešte aj ako sestrin frajer....
@soraya ja neviem, podla mna to nepovedala preto (zozaciatku) lebo asi si myslela ze to nie je nic vazne a nepovazovala za potrebne o tom povedat rodicom.. teda nechcela zbytocne o tom hovorit ked si mozno ani nebola ista
@kuko75 ser na rodicov.. akoze oni su jaky sprosty vlastne co im na tom vadilo?? nie že by boli radi.. že vieš normalne si s niekym vytvoriť vzťah, čo je zakladom života.. katastrofa, mala by si im to vysvetliť
@lenkaska1 ak narážaš na moju sestru, tak nie, v tom to určite nebolo.... aj to to potom nepovedala rodičom sama, ale si to rodičia proste všimli, že neni vkuse doma a pod, tak to z nej vytiahli....
čo tu a nu nadavate. Chyba je aj v rodičoch, ona sa odhodlala rodicom daco povedat a oni z toho zacnu vysilovat? neepoviem keby na to prisli sami. Potom by sa jej rodičia ani nemali divit ze im daco zatajuje ked vie ze z toho bude doma ródeo
Pocujte ja neviem o co vam ide.pytala som vad o radu a nie o idiotske komenty.urazajte si svojich kamosom a nie mna.dakujem ludom za pomoc a ostatnym odkazujem ze ak takto radite a pomahate ludom tak diky moc.ak neviete dat koment k veci tak tu radsej nic nepiste.dakujem za pochopenie.
Chcieť od rodičov, aby zrazu prijali fakt že ich dievča od 15tich rokov už rok randí s chalanom (zas až tak starší nie je, mala som v tom veku ešte o kúsok staršieho priateľa) je trochu sebecké.. Aj keby ten chalan mal iba 16 ako ty, proste rok o tom nevedeli. Neviem, či by som svojmu dieťaťu verila, keď mi dokázalo rok klamať.
A hlavne, čo to máš za vzťah s rodičmi, keď si na Tebe rok nič nevšimli? To ma veľmi prekvapuje. Moja mamka kukne na mňa a hneď vidí či niekoho riešim - mám - rozišla som sa bez jediného slova. Ale tak ja jej aj poviem všetko.
Určite by si si mala vzťah s rodičmi napraviť, sú to Tvoji rodičia a raz keď pôjdeš na intrák Ti minimálne jeden z nich bude brutálne chýbať. A hlavne, na koho iného sa obrátiš, keď bude zle?
Daj im čas nech túto informáciu spracujú a rozumne s nimi pokecaj..
Čo ti ja viem, poznám podobných rodičov s ktorými nieje reč a nenechajú si nič vysvetliť v domnení, že jediná pravda je tá ktorú určia oni.
Ale uspokojivo ti poradiť neviem. môžeš klamať, čím ich vôľu obídeš, ale tej dôvery sa Časom už nedočkáš asi v ničom ak ti na to prídu, alebo si ju skúsiť zaslúžiť čo je vlastne dosť neistý beh na dlhú trať keďže za tie roky už mali možnosť si ju k tebe vybudovať a buď si ju v ich očiach nezaslúžiš alebo pre ne budeš furt len decko, ktorého rozhodnutia sú správnejšie, keď ich za teba urobia oni.
chcela si aby ti dôverovali, ale nepovedala si im rok že máš frajera..to sa navzájom myslím vylučuje...men moji rodičia tiež robili strašný cirkus, hlavne mama..odhovárala, zakazovala všetko..vravela mi že to nie je láska a že ma nechá keď odíde ( býva inde ako ja)..ale napriek tomu všetkému sme spolu boli dosť dlho..a mama po čase skrotla keď videla, že nemala pravdu...dodnes si pamatám ako som vtedy s plačom sedela v kresle a počúvala jej reči..
Ani sa nebudem snazit posobit nestranne.. Osobne mam vztahy s rodicmi mierne povedane velmi nezdrave, a nemienim im ani v dalekej buducnosti nikoho predstavovat.. IMHO musite prekonat iste obdobie tichej domacnosti, pocas ktoreho pochopia, do akej miery si v tejto zalezitosti od nich das povedat.
Neviem ako by som ja reagovala keby mi zakazovali toto rodičia... ale skus to brat tak ,ze ich znepokojuje to ,že ma 21 a prosot sa boja. Len si to s tebou nevedia nejak inak vyriešiť. Chce to diplomaciu, never give up
Mala si im o ňom povedať skôr. Moji sa o mojom 19ročnom chalanovi dozvedeli asi mesiac potom čo sme boli spolu a vzali to úplne v pohodičke Ešte sú radi že sa nevláčim s bandami ale iba s ním...Ale k veci, rodičom ver! Ako bolo hore napísané,oni chcú pre teba len to najlepšie. A keďže daného chalana nepoznajú,tak sa o teba boja. Predsa,keď sa ti niečo stane na vine budú oni a nie ty...
@kuko75 co robi tvoj priatel? kde studuje? a tak? mozno to im vadi. 5 rokov nie je rozdiel ak mas ty 20 a on 25. ale myslim si, ze dospely chlap, ktory uz ma nieco malo prezite a fakt sa sprava dospelo by nechodil s dajakou 16 rocnou stredoskolackou, ktora este vobec nevie ani netusi kde sa bude jej zivot uberat. cize mozno maju rodicia pravdu, ked to neschvaluju, mozno je to len blbym sposobom
Keby som našim povedala, že mám frajera, ktorý má 21 s tým, že ja sama mám 16, tatko by ma roztrhal jak noviny a povedal by mi, že decko ešte nemôže mať vzťah navyše aj tak by ma ten chalan mal len na sex (keby si tatko vôbec pripustil, že sexujem).
A úprimne: 21 ročný chalan, ktorý to ťahá so 16 ročnou slečnou si alebo nevie nájsť seberovnú alebo si bola jednoducho ľahká obeť, alebo si dobrá v posteli, alebo máš veľké kozy, alebo si sexi, alebo...
Neviem si predstaviť, že by som v 16 rokoch chodila s niekým takto starým.
Rodičia sú v práve. Rok si im nepovedala, že máš frajera. A ešte takto starého. Hnevať sa majú nárok. Ty ticho seď.
ONI ťa sklamali? ..Lebo TY chudinka si im tak "dôverovala",že si im za jeden rok nebola schopná povedať,že máš chlapca???
Úprimne,podporujem tvojich rodičov v tomto prípade Iné by bolo,ak by si svojho chlapca rodičom postupne predstavila ,oni by ho časom spoznali a schválili by ti ho,lebo pokiaľ mu nejde iba o sex,tak by vedeli,že ich dcéra je v dobrých rukách a nič sa jej nemôže stať...ale takto? aj mne by stáli vlasy dupkom.....
@kuko75 pravda bolí,ja viem... ale nie,proste neber to ako útok,ale skús sa vžiť do roly rodičov...tiež by si mala o svoje dieťa strach,lebo kadejaký muži behajú po svete...treba im dať čas, a hlavne musíš si k nim nájsť znova cestu anie odcudzovať ich...bol to pre nich šok a musia sa cez to prehrýzť...
aha ... ja ich praveze uplne chapem ... tiez by som nebol nadseny keby mi dcera 16 chodila s 21 ...
ci to je cista laska sak, budete spolu do konca zivota, on ta neskutocne miluje a nejde mu o nic ine len vase stastie spocivajuce vo vzajomnej dovere a pochopeni ... mala by si sa viac venovat skole a kamaratkam a nie 21rocnemu chalanovi ...
Presne tak isto som na tom vekovo bola.. ak je tvoj chalan normlany a respektuje ta a vies ze ta miluje.. neveim preco by si sa s snim mala prestat stretavat...ja sa stretavam aj potajomky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Posaď ich do obývačky, povedz im čo a ako cítiš..a rozumne sa s nimi porozprávaj o tom všetkom, povedz im pravdu. Rodičia si to dosť cenia, ak si otvorená a neklameš.
To sú len prvotné nervy, prehnaná starostlivosť každého rodiča. Vidno, že ťa majú radi a ty ich chceš teraz odpísať? Myslia si, že robia pre teba to najlepšie. Tak ich trošku cháp...
Základ je komunikácia..
To ne jak u mňa ... komunistické názory by boli aj na vek aj na orientáciu, keby to dakto vedel
my aj tak nic nevyriesime, je to medzi tebou a tvojimi rodicmi.
koniec koncov, tvoji rodicia asi vedia, preco ti to zakazuju
A hlavne, čo to máš za vzťah s rodičmi, keď si na Tebe rok nič nevšimli? To ma veľmi prekvapuje. Moja mamka kukne na mňa a hneď vidí či niekoho riešim - mám - rozišla som sa bez jediného slova. Ale tak ja jej aj poviem všetko.
Určite by si si mala vzťah s rodičmi napraviť, sú to Tvoji rodičia a raz keď pôjdeš na intrák Ti minimálne jeden z nich bude brutálne chýbať. A hlavne, na koho iného sa obrátiš, keď bude zle?
Daj im čas nech túto informáciu spracujú a rozumne s nimi pokecaj..
@kuko75 o par rokov sa budes z toho smiat.
+ neskôr povedz že máš nového, 17-18 ročného, veď nespoznajú že je to ten istý a že nemá 21
prijebaným rodičom treba klamať, vela
Ale uspokojivo ti poradiť neviem. môžeš klamať, čím ich vôľu obídeš, ale tej dôvery sa Časom už nedočkáš asi v ničom ak ti na to prídu, alebo si ju skúsiť zaslúžiť čo je vlastne dosť neistý beh na dlhú trať keďže za tie roky už mali možnosť si ju k tebe vybudovať a buď si ju v ich očiach nezaslúžiš alebo pre ne budeš furt len decko, ktorého rozhodnutia sú správnejšie, keď ich za teba urobia oni.
moj nazor
A úprimne: 21 ročný chalan, ktorý to ťahá so 16 ročnou slečnou si alebo nevie nájsť seberovnú alebo si bola jednoducho ľahká obeť, alebo si dobrá v posteli, alebo máš veľké kozy, alebo si sexi, alebo...
Neviem si predstaviť, že by som v 16 rokoch chodila s niekým takto starým.
Rodičia sú v práve. Rok si im nepovedala, že máš frajera. A ešte takto starého. Hnevať sa majú nárok. Ty ticho seď.
ONI ťa sklamali? ..Lebo TY chudinka si im tak "dôverovala",že si im za jeden rok nebola schopná povedať,že máš chlapca???
Úprimne,podporujem tvojich rodičov v tomto prípade Iné by bolo,ak by si svojho chlapca rodičom postupne predstavila ,oni by ho časom spoznali a schválili by ti ho,lebo pokiaľ mu nejde iba o sex,tak by vedeli,že ich dcéra je v dobrých rukách a nič sa jej nemôže stať...ale takto? aj mne by stáli vlasy dupkom.....
Porozmýšľaj nad slovom DOVERA!!!
ci to je cista laska sak, budete spolu do konca zivota, on ta neskutocne miluje a nejde mu o nic ine len vase stastie spocivajuce vo vzajomnej dovere a pochopeni ... mala by si sa viac venovat skole a kamaratkam a nie 21rocnemu chalanovi ...